Ζέρβας: Ανακοίνωσε Λεκάκη – Κοσμοπούλου – Μπαρμπουνάκη – Γωγάκο και Βαρσάμη

zervas

Ανακοίνωσε τις αποφάσεις του για το νέο σχήμα διοίκησης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στην συνεδρίαση της δημοτικής του ομάδας, παρουσία των στελεχών της διοίκησης,παρουσίασε  ο Κωνσταντίνος Ζέρβας το νέο σχήμα μετά τις αλλαγές που προέκυψαν από τις αποπομπές Τσαβλή- Ακριτίδου λόγω των εμβολιασμών εκτός σειράς.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι την Κυριακή θα προταθεί για νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Πέτρος Λεκάκης. Στη θέση του ως αντιδήμαρχος Νεολαίας και Αθλητισμού θα τοποθετηθεί ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης ενώ στην αντιδημαρχία Παιδείας η Ιωάννα Κοσμοπούλου.

Ο Στέφανος Γωγάκος θα πάει στο Κέντρο Πολιτισμού ως αντικαταστάτης του κ. Μπαρμπουνάκη και η Ναταλία Βαρσάμη στην προεδρία της ΚΕΔΗΘ ως αντικαταστάτρια της κ. Κοσμοπούλου.

 

Η τοποθέτηση Ζέρβα

Ηχηρό μήνυμα πολιτικής ενότητας απηύθυνε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, στην τοποθέτηση που έκανε στα στελέχη της διοίκησής του.

Μεταξύ άλλων ζήτησε “πολιτική συνοχή, για να κερδίζουμε τις πολιτικές μάχες”, τονίζοντας ότι η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης είναι προσηλωμένη σε έναν στόχο: να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Θεσσαλονικέων και να αναβαθμίσει την πόλη.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε έναν μίνι απολογισμό όσων μέχρι σήμερα πέτυχε η δημοτική αρχή, μιλώντας παράλληλα για σειρά μεγάλων παρεμβάσεων που δρομολογούνται, από τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την ανάπλαση της Αριστοτέλους μέχρι το πρόγραμμα αναπλάσεων που προωθείται στις γειτονιές.

“Έχουμε βάλει τον πήχη ψηλά και οφείλουμε να περάσουμε από επάνω”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.