Με ένα teaser video μόλις 45 δευτερολέπτων, το Stranger Things ανακοίνωσε την επιστροφή του με 4η σεζόν επεισοδίων και δε χωράει αμφιβολία πλέον.

To video με το official announcement κυκλοφόρησε χτες το βράδυ (30/09) και μετράει ήδη 2.6 εκατομμύρια προβολές, ενώ έχει προκαλέσει σωστό πανικό στους φανς του ανά τον κόσμο.

Η μόνη φράση που εμφανίζεται στο αινιγματικό video teaser και μας προϊδεάζει για το τι θα γίνει είναι το «Δεν είμαστε πια στο Χόκινς», στο Hawkins της Ιντιαάνα, όπως κατάλαβες.

«Δεν είμαστε πια στο Χόκινς», πες μου εσύ τι μπορεί να περιμένει τους αγαπημένους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Netflix και μας προετοιμάζουν με αυτή την ατάκα.

Δύο σεναριακές πιθανότητες μας έρχονται απευθείας, δεδομένου του τέλους της 3ης σεζόν:

Το πρώτο σενάριο κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεται στον γλυκούλη Γουίλ Μπάιερς, ο οποίος φεύγει από το Χόκινγκς με τον αδερφό του, τη μαμά του και την Eleven. Θα ξανά στοιχειώσει ο Demogorgon τον Γουίλ;

Στο δεύτερο σενάριο: Ο Τζιμ Χόπερ είναι ζωντανός; Κατάφερε να αποδράσει από το δωμάτιο της ενεργειακής έκρηξης; Αν ναι, τότε παίζει να βρίσκεται αιχμάλωτος των Ρώσων.

Who knows…

Αναμένουμε με αγωνία την 4η σεζόν!

Δες παρακάτω το μυστήριο teaser: