Μια τεχνική που άντλησε έμπνευση από το μακιγιάζ, για το strobing έχουμε κι άλλες φορές, μιας και είναι από τις πιο σημαντικές τάσεις φέτος. Που από ότι φαίνεται η μέθοδος αυτή πέρασε και στα μαλλιά. Ήδη η Cara Delevigne και η Gigi Hadid έχουν εφαρμόσει το συγκεκριμένο στυλ στα μαλλιά τους ακολουθώντας τα trends, αλλά επιδιώκοντας ένα περισσότερο φυσικό αποτέλεσμα.

Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο Trend στα Μαλλιά

Το hair strobing προβλέπεται φέτος να είναι εκείνο που θα ζητήσετε οι περισσότερες να κάνετε στα μαλλιά σας, και επειδή θα το βλέπατε, αλλά δεν θα ξέρατε πως να το ζητήσετε, hair strobing …λοιπόν. Η μέθοδος αυτή φωτίζει τα μαλλιά εκεί όπου το φως θα τα φώτιζε υπό φυσιολογικές συνθήκες. Σκοπός, να τονιστούν τα καλύτερα σημεία του προσώπου σας. Να επιστήσετε την προσοχή στα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως χρησιμοποιούνται τουλάχιστον δύο αποχρώσεις, μία πιο σκούρα και μία πιο ανοιχτόχρωμη, χωρίς όμως να γίνεται απόλυτα σαφές πως πρόκειται για δύο χρώματα. Η επιτυχία κιόλας εκεί ακριβώς έγκειται.

Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο Trend στα Μαλλιά

Εάν σκοπεύετε να προχωρήσετε σε κάποια αλλαγή συμβουλευτείτε κάποιον hair colorist ώστε να μάθετε ποια χρώματα θα τονίζουν περισσότερο το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, το χρώμα του δέρματος σας και το σχήμα του προσώπου σας.

Πηγή: marymary.gr