Η «μεταμόρφωση» αυτή θα πραγματοποιηθεί με τις αλλαγές που προορίζονται για εντός του καλοκαιριού, με τον ερχομό του νέου expansion, για το οποίο οι λεπτομέρειες είναι προς το παρόν ελλιπείς. Το «Transmogrification», λοιπόν, θα επιτρέπει στους παίκτες να μετατρέψουν οποιοδήποτε armor έχουν σε ornaments, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν το look άλλων κομματιών από armors, όπως εκείνα που οι παίκτες αγόραζαν μέχρι πρότινος ή κέρδιζαν. Θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν για τον ίδιο λόγο Silver ή άλλα νομίσματα.

Το «Transmogrification» αναμένεται κάποια στιγμή εντός του Year 4 και βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη. Ωστόσο, δεδομένου ότι αφαιρέθηκαν τα Legendary Weapon Ornaments από το Eververse, αρκετοί πάνω-κάτω έχουν καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί. Η Bungie επιπλέον έχει δεσμευτεί να παραδώσει νέο armor σε κάθε season, το οποίο οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν απλά συμμετέχοντας στις διάφορες δραστηριότητες. Τα Seasonal armor, ωστόσο, δεν θα είναι μέρος του season pass ή προς αγορά από το Eververse. Όσον αφορά τα raids, Trials και dungeons, όλα θα επιβραβεύουν τον παίκτη με power, items και cosmetics. Η Bungie ονομάζει τις εν λόγω high-tier δραστηριότητες «Aspirational», με την κάθε μια από αυτές να προσφέρει τουλάχιστον ένα accessory ως ανταμοιβή. Ομοίως, το επόμενο Raid θα έχει το δικό του armor, όπλα και Exotic accessories.

Επίσης, το στούντιο έχει στόχο οι παίκτες να κερδίζουν ευκολότερα Bright Dust, ενώ σκοπεύει να αναβαθμίσει και τα Bright Engrams. Αναλυτικότερα, για όλες τις επικείμενες αλλαγές μπορείτε να πατήσετε εδώ ή να δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σε άλλα νέα, η Bungie επιβεβαίωσε πως το Destiny 2 θα γίνει διαθέσιμο και στα Xbox Series X και PS5. Προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί η ακριβής ημερομηνία ή άλλες πληροφορίες, με το στούντιο να απαντά πως θα μοιραστεί περισσότερα σύντομα.

Είναι πολύ πιθανό επίσης το παιχνίδι να κάνει χρήση του Smart Delivery ούτως ώστε αν κάποιος το έχει αγοράσει ήδη στο Xbox One να μπορεί να παίξει και την αναβαθμισμένη έκδοση του Xbox Series X χωρίς να χρειαστεί να το ξαναγοράσει. Ωστόσο, αυτό μένει να επιβεβαιωθεί εν καιρώ.

Τα Xbox Series X και PS5 αναμένεται να κυκλοφορήσουν προς το τέλος του έτους.