Θρίλερ με μικρό πεινασμένο παιδί που βρέθηκε μόνο στο δρόμο

Το μικρό παιδάκι βρήκαν αστυνομικοί στο κέντρο του Βόλου

astinomia

Ένα απίστευτο δράμα εξελίσσεται από αργά χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε ένα παιδάκι 2,5 χρόνων, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο δρόμο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες,το μικρό παιδάκι βρήκαν αστυνομικοί στο κέντρο του Βόλου να περπατάει μόνο του, χωρίς καμία συνοδεία.

Οι αστυνομικοί σοκαρισμένοι σταμάτησαν αμέσως. Πήραν το παιδί αγκαλιά και προσπάθησαν να συνεννοηθούν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έψαξαν για αρκετή ώρα μήπως και ανακαλύψουν κάτι παραπάνω, που θα τους οδηγούσε ενδεχομένως στους γονείς ή σε κάποιον συνοδό του μικρού παιδιού αλλά μάταια. Αφού ειδοποίησαν σχετικά τους ανωτέρους τους, ακολούθησαν τις οδηγίες τους και το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας που έχει το Αχιλλοπούλειο, καθώς και ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου.

Ο κ. Μάνθος Δραμητινός έδωσε αμέσως εντολή το παιδί να φιλοξενηθεί στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου για να περάσει το χθεσινό βράδυ μέχρι σήμερα, και σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία και τις άλλες αρμόδιες αρχές να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Δημοσιογραφικές πηγές έλεγαν χθες το βράδυ ότι το παιδί ήταν νηστικό και πολύ τρομαγμένο.

Από την πλευρά της αστυνομίας, χθες το βράδυ δεν κατέστη δυνατό να γίνουν γνωστά πολλά πράγματα, καθώς και οι ίδιοι οι αστυνομικοί ερευνούν όλα τα σενάρια για το τι μπορεί να συνέβη. Πιθανολογείται ότι μπορεί να πρόκειται για παιδί Βουλγάρων επαιτών που διαμένουν στον Βόλο, χωρίς να αποκλείεται και το σενάριο να εγκαταλείφθηκε εδώ από άλλη περιοχή της Μαγνησίας ή της Θεσσαλίας.