Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της δολοφονίας του 45χρονου – Συνελήφθησαν τρία αδέλφια

Ταυτοποιήθηκαν και οι τέσσερις δράστες του αιματηρού επεισοδίου που στοίχισε τη ζωή στον 45χρονο ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, στην οδό Βασ. Όλγας.

Πρόκειται για τέσσερα αδέρφια  ηλικίας 32, 20, 37 και 17 ετών , εκ των οποίων οι  τρεις  συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συναυτουργία» και παράβασης του Νόμου «Περί όπλων».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το απόγευμα του Σαββάτου και αφού νωρίτερα προηγήθηκε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του 45χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος και του 32χρονου – εργαζόμενου στην εν λόγω επιχείρηση, εισήλθαν στο κατάστημα στο κέντρο της πόλης, έχοντας οι τρεις  εξ’ αυτών καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου και επιτέθηκαν συντονισμένα με χρήση βίας στον 45χρονο, ενώ κατά τη διάρκεια της επίθεσης ο 20χρονος του κατάφερε πλήγματα με αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα και την κοιλιά.

Έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Τούμπας ο 20χρονος, ενώ έπειτα από σχετική επικοινωνία με αστυνομικούς της αντίστοιχης Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη στην Αθήνα ο 17χρονος. Τέλος, ο 32χρονος παρουσιάστηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συνελήφθη.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.