Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στον άξονα της πλατείας Αριστοτέλους

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στον άξονα της πλατείας Αριστοτέλους για την τοποθέτηση του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου ώστε στις 7 Δεκεμβρίου να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη των «Μαγεμένων Γιορτών» της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, η Χριστουγεννιάτικη αγορά, με 34 ξύλινα σπιτάκια, που δημιουργείται από το στην οδό Αριστοτέλους, πίσω από το άγαλμα Βενιζέλου, έχει αρχίσει να παίρνει μορφή. Σημειώνεται ότι στα ομοιόμορφα ξύλινα σπιτάκια που τοποθετούνται στο χώρο, οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης θα έχουν τη δυνατότητα να πωλούν -μεταξύ άλλων- χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά γλυκά, πίτες και ζαχαρωτά, γλυκά του κουταλιού, ζεστά και κρύα ροφήματα, χριστουγεννιάτικα είδη δώρων και παιχνίδια.

Το «Χωριό των Μαγεμένων» θα λειτουργήσει από τις 14 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου 2020 στο τμήμα της οδού Αριστοτέλους που περικλείεται από τις οδούς Μητροπολίτου Γενναδίου, Φιλίππου, Χαλκέων και Εγνατίας. Παράλληλα, η πλατεία θα ονομαστεί σε «Πλατεία των Μαγεμένων» καθώς από τις 7 Δεκεμβρίου και για έναν ολόκληρο μήνα θα πραγματοποιούνται στο χώρο καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, ψυχαγωγικές δράσεις και παιχνίδια για παιδιά.