Δικογραφία σε βάρος ενός 29χρονου για υπεξαίρεση χρημάτων από εταιρεία κούριερ, σχηματίστηκε από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος έκλεβε χρήματα από εισπράξεις και αντικαταβολές δεμάτων (υπολογίζεται ότι πήρε ποσό που ξεπερνάει τα €1.000), καταγγέλλοντας ψευδώς ότι έπεσε θύμα ληστείας.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

Η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης,  οδήγησε στην εξιχνίαση 2 ψευδών καταγγελιών για ληστείες, περιπτώσεις που υποτίθεται ότι έλαβαν χώρα σε βάρος υπαλλήλου εταιρείας ταχυμεταφορών.

Ειδικότερα, 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας στην προαναφερόμενη επιχείρηση, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης τον Μάιο του 2017 και τον Ιανουαρίου του 2019 και δήλωσε ψευδώς ότι άγνωστοι δράστες, χρησιμοποιώντας σωματική βία και απειλές, του αφαίρεσαν χρηματικά ποσά τα οποία προερχόταν από ημερήσιες εισπράξεις και αντικαταβολές παραδιδόμενων δεμάτων της εταιρείας, ενώ στην πραγματικότητα τα είχε αφαιρέσει ο ίδιος.

Σε βάρος του υπαλλήλου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της υπεξαίρεση, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.