Μπαράζ από τροχαία ατυχήματα έχει σημειωθεί από το πρωί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά:

Λίγο πριν τις 7 το πρωί στην Εγνατία οδό στη Θεσσαλονίκη, στο ύψος του Τιτάν και στην έξοδο για Αθήνα, μια νταλίκα εξετράπη της πορείας της και βγήκε εκτός δρόμου. Σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω της εκτροπής της νταλίκας σε 3 διαφορετικά κοντινά σημεία συγκρούστηκαν μεταξύ τους άλλα 7 οχήματα.

Από τα ατυχήματα τραυματίστηκε ένα άτομο το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο υπήρξε πολύ μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Μάλιστα, η έξοδος για Αθήνα εξακολουθεί να είναι κλειστή μέχρι αυτή την ώρα.

Επίσης περίπου στις 07:00 στο Ρετζίκι, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με καραμπόλα 4 οχημάτων τα οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στη στροφή του Φιλύρου. Από το ατύχημα τραυματίστηκαν -ελαφρά σύμφωνα με τις πληροφορίες- δύο άτομα που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Λίγο μετά τις 07:00 στη Θεσσαλονίκης – Μουδανιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Το ατύχημα έγινε στο ύψος του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos. Από τη σύγκρουση δεν υπήρξαν τραυματίες, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Τέλος, τροχαίο έγινε περίπου στις 07:00 και στο Πανόραμα στο ύψος του νοσοκομείου Άγιος Λουκάς, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

* Φωτογραφία αρχείου