Χωρίς νερό έχουν μείνει σήμερα, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, από το πρωί τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκονται δύο έκτακτες διακοπές και μια προγραμματισμένη. Αναλυτικά:

Χωρίς νερό είναι περιοχή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος στην οδό Στρατηγού Δουμπιώτη 19, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Διακοπή υπάρχει σε εξέλιξη στις Συκιές, λόγω έκτακτου προβλήματος στις οδού Επταπυργίου και Καστοριάς και το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Καλαμαριά, λόγω εργασιών που γίνονται για τη σύνδεση νέου δικτύου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, «από τις 07:00 π.μ. έως τις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω σύνδεσης νέου δικτύου στις οδούς Χαλδίας με Δαβάκη στο δήμο Καλαμαριάς. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση των οδών, Χαλδίας, Δαβάκη και Αγίου Βασιλείου. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης»