Χωρίς νερό έχουν μείνει τέσσερις περιοχές της Θεσσαλονίκης, καθώς έχουν προκύψει έκτακτα προβλήματα στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά, αυτή την ώρα:

Διακοπή υπάρχει στα Πεύκα, λόγω προβλήματος επί της οδού Αγίας Τριάδος 24, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Σταυρούπολη, λόγω προβλήματος επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 2, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:30.

Διακοπή υπάρχει και στην Καλαμαριά, λόγω προβλήματος στις οδούς Χαλδιας και Καυκάσου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στο Πανόραμα. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην οδό Καμπουρίδου 33 και επηρεάζει όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.