Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης καθώς έχουν σημειωθεί δύο τροχαία ατυχήματα, λόγω του ενός εκ των οποίων έχει κλείσει τελείως ο δρόμος. Συγκεκριμένα, έχει κλείσει το ρεύμα προς τα ανατολικά λόγω εκτροπής ενός φορτηγού λίγο μετά το τούνελ της Τούμπας, ενώ και πάλι στο ρεύμα προς τα ανατολικά, στον κόμβο Πανοράματος, έχει σημειωθεί τροχαίο ατύχημα με καραμπόλα μεταξύ 4 ΙΧ, από το οποίο υπάρχει και ένας τραυματίας.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την αστυνομία περίπου στις 07:00 το πρωί υπήρξε εκτροπή φορτηγού αυτοκινήτου στο ρεύμα του περιφερειακού προς τα ανατολικά, λόγο μετά το τούνελ.

Συγκεκριμένα, η νταλίκα προσέκρουσε σε προστατευτικό στηθαίο στα δεξιά του δρόμου κι «έγειρε». Το βαρύ όχημα εξακολουθεί να βρίσκεται στο οδόστρωμα και αναμένεται ειδικό μηχάνημα να το απομακρύνει. Από το ατύχημα δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός, ωστόσο έχει κλείσει ο δρόμος και η αστυνομία εκτρέπει τα αυτοκίνητα από την έξοδο στα Κωνσταντινουπολίτικα. Αποτέλεσμα είναι η κίνηση στο υπόλοιπο μέρος του περιφερειακού να είναι πολύ αυξημένη.

 

Και καραμπόλα με τραυματία

Εν τω μεταξύ, λίγο μετά τις 08:00 σημειώθηκε και δεύτερο τροχαίο ατύχημα και πάλι στο ρεύμα προς τα ανατολικά, λίγο πριν από το σημείο της εκτροπής του φορτηγού, και συγκεκριμένα στον κόμβο του Πανοράματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο ατύχημα ενεπλάκησαν 4 ΙΧ τα οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Από το ατύχημα έχει τραυματιστεί και ένα άτομο, χωρίς επί του παρόντος να έχουν γίνει γνωστά στοιχεία για την ταυτότητά του ή για το εάν έχει τραυματιστεί σοβαρά.