Συνθήματα, γκράφιτι ακόμα και μουτζούρες απομακρύνθηκαν από δημόσιες επιφάνειες από τα συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στην διοίκηση Ζέρβα επισημαίνουν ότι η αποκατάσταση του Δημοσίου χώρου ήταν μία βασική προγραμματική δέσμευση στην προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας ζωής και της βελτίωσης του αστικού περιβάλλοντος. «Η απομάκρυνση των γκράφιτι που έχουν κατακλύσει πάμπολλες επιφάνειες και υποβαθμίζουν  αισθητικά το δημόσιο αστικό χώρο, κρίθηκε επιβεβλημένη» επισημαίνουν.

Μουτζούρες, συνθήματα και γκράφιτι απομακρύνονται συστηματικά από επιφάνειες, αποκαθίσταται η αισθητική αρτιότητα του αστικού περιβάλλοντος και η πόλη “ανασαίνει”, προσθέτουν με νόημα.

Επικεφαλής της προσπάθειας ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Μάκης Κυριζίδης, ανέλαβε να φέρει εις πέρας και να υλοποιήσει αυτήν την κεντρική δέσμευση. «Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες και βέβαια ευχής έργο είναι η επιστροφή των Θεσσαλονικέων και των επισκεπτών στο δημόσιο χώρο, η λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων, να βρει την πόλη πιο καθαρή, αλλά και με μία νέα αντίληψη για τη διαφύλαξή του» αναφέρουν από την διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες