Αύξηση τουριστών αναμένεται τον Αύγουστο στην Κέρκυρα

Αύξηση τουριστών στο νησί φέρνει ο Αύγουστος με τα ξενοδοχεία να σημειώνουν ήδη αύξηση στις κρατήσεις, ενώ ραγδαία αύξηση κίνησης παρατηρείται και στο αεροδρόμιο Κέρκυρας. Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος ξενοδόχων Κέρκυρας, Μπάμπης Βούλγαρης «ήδη από τις πρώτες μέρες του Αυγούστου παρατηρείται αύξηση των κρατήσεων στα ξενοδοχεία, η οποία αναμένεται να αγγίξει ποσοστό του 45% της πληρότητας των καταλυμάτων, έναντι της περυσινής τουριστικής περιόδου, ενώ για το μήνα Ιούλιο οι κρατήσεις άγγιξαν το 30-35%, έναντι του 2019».

Το CNN εκθειάζει την Ελλάδα: Θα μπορούσε να είναι το καλύτερο...

Σε άρθρο του με τίτλο «Γιατί η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι το καλύτερο εισιτήριο για διακοπές τώρα», το CNN αναφέρεται στις διακοπές στην Ελλάδα στην εποχή του...

Σκόπελος: Αρμονική συνύπαρξη του μπλε και του πράσινου

Η Σκόπελος έχει χαρακτηριστεί το πιο πράσινο νησί στην Ελλάδα και είναι αλήθεια αφού πάνω από το 60% της επιφάνειας της καλύπτεται με πευκόδασος,...

Κέρκυρα: Με 30% πληρότητα κλείνει ο Ιούλιος για τα ξενοδοχεία

Στο 30% πληρότητα αναμένεται να κλείσει ο μήνας Ιούλιος για τα ξενοδοχεία σύμφωνα με τον πρόεδρο της ένωσης ξενοδόχων Κέρκυρας Μπάμπη Βούλγαρη.

Ανοίγει στην Αλόννησο το πρώτο υποβρύχιο μουσείο στην Ελλάδα

Ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 1η Αυγούστου στην Αλόννησο το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας, αποτελώντας ένα πραγματικό σημείο αναφοράς όχι μόνο για τις Σποράδες, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα.

Ανοίγει η κρουαζιέρα από 1η Αυγούστου – Αυτά είναι τα έξι...

Επιβεβαιώνει ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης το άνοιγμα της Ελλάδας στην κρουαζιέρα από την 1η Αυγούστου με ενημερωτική επιστολή του προς τη Διεθνή Ένωση Κρουαζιέρας (CLIA) και τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα (MSC Cruises, Costa, TUI Cruises).

Κορονοϊός: Μόνο με αρνητικό τεστ θα εισέρχονται στη χώρα μας ταξιδιώτες...

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς οι ταξιδιώτες που φτάνουν αεροπορικά από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία στη χώρα μας έχουν υποχρέωση να διαθέτουν αποδεικτικό αρνητικό τεστ για τον κορονοϊό.

Καλοκαίρι 2020: Ναι ή όχι στις καλοκαιρινές διακοπές;

Ναι ή όχι στις καλοκαιρινές διακοπές; Ένα καίριο ερώτημα εν μέσω πανδημίας. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. Η απειλή του κορονοϊού είναι ακόμα εδώ και οι φόβοι για όλους είναι πολλοί.

Η Θεσσαλονίκη κερδίζει τις εντυπώσεις… στον γύρο της Ελλάδας για τους...

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Γραφείο Εξωτερικού του ΕΟΤ στην Ιταλία παρουσίασαν τη Θεσσαλονίκη, ως τουριστικό...

Το ελληνικό νησί που είναι στη λίστα με τα 100 εντυπωσιακότερα...

Στη λίστα με τα 100 εντυπωσιακότερα νησιά του κόσμου συμπεριλήφθηκε η Ίος από τον διεθνή ειδησεογραφικό ιστότοπο Insider.com Εκτός από τις πανέμορφες παραλίες του νησιού, ο...
Booking.com