Τα πιο Στιλάτα Τραπέζια Κουζίνας για την Μικρή σας Κουζίνα!

Το να επιπλώσετε μια μικρή κουζίνα δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση.

trapezia

Όταν έρχεται, λοιπόν, η ώρα της επιλογής των επίπλων το τραπέζι της κουζίνας ίσως είναι και το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε να πάρετε. Θέλετε να είναι μικρό αλλά και στιλάτο για να δώσει χαρακτήρα στην κουζίνα σας όσο μικρή κι αν είναι. 

Πολλές φορές, μάλιστα, το τραπέζι της κουζίνας λειτουργεί και ως τραπεζαρία πράγμα που σημαίνει πως η επιλογή του είναι μια πολύ σημαντική απόφαση που σίγουρα θα επηρεάσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας. 

Εμείς είμαστε εδώ για να σας εμπνεύσουμε και να σας δώσουμε ιδέες για σούπερ στιλάτα τραπέζια κουζίνας. 

Μια πολύ στιλάτη κα πρακτική λύση είναι αυτή της φωτογραφίας. Ένα πιο ψηλό τραπέζι με 2 σκαμπό-καρέκλες θα σας λύσει τα χέρια και θα σας διευκολύνει πολύ ιδίως ενάς ο χώρος σας είναι μικρός. 

τραπέζια κουζίνας

Αυτή είναι μια στιλάτη και πρακτική λύση.

Τα παγκάκια είναι πολύ της μόδας από πέρυσι. Βάλτε ένα απλό τραπέζι σε μια μεριά της κουζίνας σας και αντί για καρέκλες γύρω-γύρω, βάλτε καρέκλες από τη μια μεριά και παγκάκι από την άλλη. 

τραπέζια κουζίνας

Τα παγκάκια είναι πολύ της μόδας φέτος.

Για να κάνετε πιο παιχνιδιάρικη τη διακόσμηση της κουζίνας σας τότε βάλτε χρώμα με άλλους τρόπους (ένα φωτιστικό με χρώμα, μια γλάστρα με ένα όμορφο φυτό ή και πολύχρωμα διακοσμητικά μαξιλαράκια στο παγκάκι του τραπεζιού). 

τραπέζια κουζίνας

Βάλτε χρώμα στην κουζίνα σας.

Πολλές φορές η απλότητα είναι αυτή που θα κάνει τον χώρο σας να δείχνει μοναδικός και στιλάτος. Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε με την επιλογή «περίεργων» επίπλων. 

τραπέζια κουζίνας

Ποντάρετε στην απλότητα.

Ένα στρογγυλό τραπέζι κουζίνας είναι σίγουρα μια πολύ μοντέρνα και στιλάτη επιλογή. Τα στρογγυλά τραπέζια είναι πολύ της μόδας φέτος και σίγουρα ένα τέτοιο θα δώσει άλλον αέρα στον χώρο σας. 

τραπέζια κουζίνας

Τα στρογγυλά τραπέζια είναι επίσης μόδα.

Σίγουρα μπορείτε να βάλετε και κάτι τέτοιο το οποίο θα μπορείτε να τραβάτε προς το κέντρο της κουζίνας όποτε θέλετε να φάτε σε αυτό και να το εμπλουτίζετε με όμορφες, στιλάτες καρέκλες. 

τραπέζια κουζίνας

Σκεφτείτε πρακτικές λύσεις.

Αν δεν έχετε καθόλου χώρο για τραπέζι στην κουζίνα σας μπορείτε απλά να επεκτείνετε λίγο τον πάγκο σας και να προσθέσετε μερικά στιλάτα σκαμπό-καρέκλες. 

τραπέζια κουζίνας

Επεκτείνετε τον πάγκο σας.

Είναι δεδομένο ότι ένα μαρμάρινο τραπέζι ή η χρήση ενός μαρμάρινου πάγκου ως τραπεζιού είναι μια σούπερ στιλάτη επιλογή. 

τραπέζια κουζίνας

Βάλτε το μάρμαρο στη ζωή σας.

Προσθέστε μερικά στιλάτα και ιδιαίτερα μαξιλαράκια στις καρέκλες ή το παγκάκι σας (αν επιλέξετε τέτοιου είδους τραπεζαρία για την κουζίνα σας) για να δώσετε έξτρα στιλ στον χώρο σας. 

τραπέζια κουζίνας

Δώστε στιλ στον χώρο σας με την προσθήκη μερικών διακοσμητικών μαξιλαριών.