Σάλο έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του Πρίγκιπα Χάρι και της Δούκισσας του Σάσσεξ, Μέγκαν Μάρκλ που έγινε μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Instagram @sussexroyal για την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα. Η απόφαση τους βασίζεται κατά κύριο λόγο στο να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι, στην ανάγκη να ζουν τόσο στην Βόρεια Αμερική όσο και στη Μεγάλη Βρετανία, να ασχοληθούν με τα φιλανθρωπικά ιδρύματα που έχουν αναλάβει μέχρι στιγμής αλλά και με τη δημιουργία ενός νέου.

Η εξέλιξη αυτή έχει φέρει αναστάτωση τόσο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ όσο και στους fans της βασιλική οικογένειας ανά τον κόσμο που δεν άργησαν να εκφράσουν τις απόψεις τους για το θέμα μέσω των social media και κυρίως μέσω του Twitter. Παρόλο που πολλοί ήταν αυτοί που υιοθέτησαν μία αρνητική στάση απέναντι στο γεγονός δεν έλειψαν και αυτοί που δήλωσαν υποστηρικτές του Πριγκιπικού ζεύγους προσεγγίζοντας το θέμα είτε με χιουμοριστικά και καυστικά σχόλια είτε με συναισθηματικό τρόπο.

Απολαύστε τα και «λυθείτε» στα γέλια!

1-EoODJ.png

Το tweet λέει το εξής: «Όλοι ξέρουμε πώς έχει το επεισόδιο #HarryandMeghan. Τον παντρεύτηκε, κέρδισε την προσοχή, έκανε παιδί μαζί του και μετά ενοχλήθηκε με την οικογένειά του. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει το 95% των παντρεμένων ανδρών. Τον πίεζε για μήνες κι αυτός υπέκυψε». Ένα καυστικό σχόλιο που προκάλεσε αστείες αντιδράσεις και αντικατοπτρίζει απόψεις πολλών εκεί έξω.

2-zCw2Z.png

Το tweet λέει το εξής: «Ο Χάρι και η Μέγκαν κέρδισαν όλο αυτό το “New Year, New Me” παιχνίδι». Όταν βάζεις νέους στόχους για τη χρονιά που έρχεται και τους πραγματοποιείς από τον Ιανουάριο.

3-pt25a.png

Το tweet λέει το εξής: «Λοιπόν, τουλάχιστον τα σημερινά νέα αφήνουν ελεύθερη τη Μέγκαν να υποδυθεί τον εαυτό της στο The Crown». Δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν αυτή την εξέλιξη ως μια ευκαιρία για τη Δούκισσα του Sussex να συμμετάσχει στη διάσημη σειρά του Netflix, The Crown.

4.png

Το tweet λέει το εξής: «Κρατήστε τα λεφτά σας και τον ρατσισμό σας. Εμείς είμαστε εκτός. Ειρήνη. Η καλύτερη έξοδος που έγινε ποτέ». Κάποιοι είδαν το θέμα σαν ένα κοινωνικό μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό και στην αρνητική πλευρά των χρημάτων.

5.png

Το tweet λέει το εξής: «Από την άλλη πλευρά, τουλάχιστον η Βασίλισσα συνεχίζει να έχει τον Πρίγκιπα Άντριου». Πολλοί βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν καυστικά σχόλια για τη στάση της Βασίλισσας απέναντι στο θέμα του γιου της Πρίγκιπα Άντριου και το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό εις βάρος του.

6.png

Το tweet λέει το εξής: «Μήπως το 2020 είναι η χρονιά για να “παραιτηθούμε” από τα πράγματα που δε μας εμπνέουν, δε μας φέρνουν χαρά και δε μας αφήνουν να προχωρήσουμε μπροστά; Αυτό δεν είναι αρνητικό αν το δούμε από αυτή την οπτική». Μία οπτική, από την οποία μπορούμε να εμπνευστούμε και να μιμηθούμε για καταστάσεις της προσωπικής μας ζωής.

7-IFY17.png

Το tweet λέει τα εξής: «Ω Θεέ, είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτούς, οι οποίοι ειλικρινά δε χρειάζονται όλον αυτόν τον βασιλικό “μανδύα” αυτής της άρρωστης κατάστασης. Εύχομαι να είναι αρκετά δυνατοί για να το κερδίσουν αυτό». Πολλές οι αντιδράσεις έντονου ενθουσιασμού από υποστηρικτές του Πριγκιπικού ζεύγους, οι οποίοι δεν είναι ευχαριστημένοι με την εξέλιξη του βασιλικού θεσμού στη Μεγάλη Βρετανία.

8.png

Το tweet λέει το εξής: «Υπέροχο να βλέπεις τον Δούκα του Σάσσεξ (Χάρι), να γίνεται οικονομικά ανεξάρτητος στην ηλικία των 35. Πιθανώς νωρίτερα από τους περισσότερους millennials». Γυναικεία χιουμοριστική αντίδραση απέναντι στο πόσο οικονομικά εξαρτημένοι είναι οι σύγχρονοι άντρες από τις οικογένειές τους.

9.png

Το tweet λέει το εξής: «Ο Χάρι και η Μέγκαν γίνονται οικονομικά ανεξάρτητοι». Πάρα πολλοί χρήστες χρησιμοποίησαν αστείες φωτογραφίες ή GIF για να δείξουν τις αντιδράσεις τόσο του ζεύγους όσο και των υπόλοιπων μελών της Βασιλικής οικογένειας απέναντι στο γεγονός.