Η Ελλάδα ανήκει στις χώρες που έχει ήλιο τις περισσότερες ημέρες του χρόνου, ενώ ακόμα και τον χειμώνα υπάρχει μία ήπια αντηλιά. Έτσι, λοιπόν, τα γυαλιά ηλίου ανήκουν στα all round year αξεσουάρ, που λειτουργούν τόσο ως ασπίδα προστασίας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία όσο και ως ένα στιλιστικό όπλο ικανό να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό –σχεδόν βαρετό- outfit. Η βιομηχανία της μόδας δίνει τεράστια σημασία στα γυαλιά ηλίου και συνεχώς λανσάρει καινούρια σχέδια, σχήματα και χρώματα ή επαναφέρει μοντέλα παλιότερων δεκαετιών. Για αυτό και να μη πετάτε ή να μη χαρίζετε ποτέ κανένα σας ζευγάρι, επειδή μπορεί ανά πάσα στιγμή να επανέλθει.

Για τη φετινή σεζόν φαίνεται πως οι σχεδιαστές και τα brands δεν έδωσαν σημασία στους σκελετούς για αυτό και θα συναντήσετε διάφορες γραμμές. Αντίθετα, επικεντρώθηκαν στα χρώματα τόσο των φακών όσο και των σκελετών. Ανακαλύψτε παρακάτω τις 4 top τάσεις και υιοθετήστε την αγαπημένη σας για updated και fashionable εμφανίσεις.

1. White finesse

Το λευκό χρώμα σίγουρα οι περισσότερες το έχετε λανθασμένα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι, ενώ αποτελεί ένα από τα αγαπημένα χειμωνιάτικα χρώματα ακόμα και σε total white looks, αφού δείχνει εξαιρετικά αριστοκρατικό επάνω στην άσπρη επιδερμίδα σας. Για τη φετινή σεζόν πείτε ναι στα γυαλιά ηλίου με λευκό χοντρό σκελετό για statement εμφανίσεις, που θα φωτίσουν αμέσως το πρόσωπό σας. white-lenses-sunglasses.jpg

2. Rectangular Shape

Την προηγούμενη σεζόν όλες τρέχατε για να αγοράσετε ένα ζευγάρι cat eye sunglasses. Δυστυχώς, σύμφωνα με τις απανταχού fashionistas, αντικαταστάθηκαν από ένα άλλο σχήμα: το ορθογώνιο. Πρόκειται για χοντρούς γεωμετρικούς σκελετούς με έντονη vintage retro αισθητική, που θα σας δώσουν τον αέρα μιας πραγματικής star είτε επιλέξετε τα πιο μικρά είτε τα πιο μεγάλα μεγέθη.

rectangular-sunglasses.jpg

3. Colored Lenses

Το πιο πιθανό είναι το καλοκαίρι να βαρεθήκατε να συναντάτε στην παραλία και στην πόλη κόσμο με γυαλιά ηλίου με κίτρινους φακούς. Αυτή τη σεζόν η παλέτα διευρύνεται και πέρα από κίτρινους μπορείτε να βρείτε μπλε, κόκκινους, ροζ ακόμα και μοβ, ώστε να επιλέξετε ακριβώς εκείνη την απόχρωση που ταιριάζει περισσότερο με τα χρώματά σας. Plus, είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να προσθέσετε λίγο χρώμα στα μουντά χειμερινά σας outfits.

colored-lenses-sunglasses.jpg

4. Printed

Η βιομηχανία της μόδας βιώνει μία εποχή που περιστρέφεται γύρω από τα μοτίβα είτε αυτά είναι οι ρίγες είτε τα animal είτε τα logos. Δε θα μπορούσαν, φυσικά, να μείνουν ανεπηρέαστα τα αξεσουάρ συμπεριλαμβανομένων και των γυαλιών ηλίου. Τολμήστε, λοιπόν, printed σκελετούς και υιοθετήστε τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν με μία απλή κίνηση. primted-sunglasses.jpg