Τα 54α Δημήτρια, το μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό διεθνές φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, ετοιμάζονται να μας χαρίσουν άφθονες βραδιές γεμάτες με τέχνες. Και ψάχνουν εθελοντές.

Μέσα από ένα προσεκτικά σχεδιασμένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο  υλοποιούν ελληνικά σχήματα, τα οποία ενσαρκώνουν ποικίλες καλλιτεχνικές προσεγγίσεις, αλλά και καλλιτεχνικά σχήματα από την Αγγλία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, το Βέλγιο και αλλού, τα οποία όλα μαζί θα συνθέσουν ένα ξεχωριστό πολιτιστικό μωσαϊκό που θα παρουσιαστεί στην καλλιτεχνική σκηνή των Δημητρίων από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 20 Οκτωβρίου.

Ένα μέρος της δράσης μας στηρίζεται και στην εθελοντική εργασία.  «Οι εθελοντές μας είναι πολύτιμοι αρωγοί στο να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία το φετινό πρόγραμμα  Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας μας! Είμαστε σίγουροι ότι μπορείς να βοηθήσεις στο νόημα του θεσμού αυτού, που δεν είναι άλλος από τον πολιτισμό χωρίς όρια και σύνορα και μια Θεσσαλονίκη της τόλμης, του κοσμοπολιτισμού και της δράσης!», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα Δημήτρια.

Εάν επιθυμείς να γίνεις εθελοντής,  συμπλήρωσε εδώ την Αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες υπεύθυνος της ομάδας Εθελοντισμού Βασίλης Βασιλειάδης: τηλ. 2313 318530 v.vasileiadis@thessaloniki.gr

Χρήσιμοι σύνδεσμοι του Φεστιβάλ:

www.dimitria.thessaloniki.gr
https://www.facebook.com/DimitriaFestival/