Το σχετικό tweet ακολουθεί παρακάτω.

Όπως όλα δείχνουν το επόμενο Assassin’s Creed θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα. Το πιθανότερο είναι πως θα δούμε το παιχνίδι σε περίπου δύο μήνες από τώρα και συγκεκριμένα τον Ιούνιο, στο ψηφιακό event που θα αντικαταστήσει τη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιούσε κανονικά η Ubisoft στο πλαίσιο της E3. Βέβαια, είναι πιθανό να μη χρειαστεί καν να περιμένουμε τόσο και να δούμε το παιχνίδι σε κάποιο ανεξάρτητο event, κάτι που είχε κάνει η Ubisoft για παράδειγμα με το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint που είχε αποκαλυφθεί το Μάιο του 2019 πριν την E3. Ομοίως, είναι πιθανό η Sony ή Microsoft να ετοιμάζουν κάποιο event για την πλήρη αποκάλυψη του PlayStation 5 ή του Xbox Series X αντίστοιχα και να δούμε εκεί το νέο Assassin’s Creed. Μη ξεχνάτε πως πολύ πρόσφατα το Origins είχε αποκαλυφθεί μαζί με το Xbox One X στην παρουσίαση της Microsoft.

Όπου και αν αποκαλυφθεί τελικά το επόμενο Assassin’s Creed, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η στιγμή πλησιάζει. Το αν τελικά η Ubisoft θα μας μεταφέρει στην εποχή των Βίκινγκς ή σε κάποιο εντελώς διαφορετικό setting είναι κάτι που θα μάθουμε πολύ σύντομα επομένως.


Για την ιστορία να σημειωθεί πως το πανέμορφο εικαστικό που συνοδεύει το άρθρο δεν είναι επίσημη εικόνα από το επόμενο Assassin’s Creed, αλλά ένα πανέμορφο fan art από τον Έλληνα καλλιτέχνη Πέτρο Στεφανίδη.