Στο ‘Gangs of London’ ο Joe Cole γίνεται η κεφαλή μίας συμμορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σταρ του ‘Peaky Blinders’ διεκδικεί τα πάντα στους κόλπους του εγκλήματος

Gangs-of-London-official-trailer

Το Sky Atlantic έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό δράμα Gangs of London για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο Gareth Evans (The Raid), με τον πρωταγωνιστή του Peaky Blinders, Joe Cole (Black Mirror-Hang the DJ) να ηγείται του cast εδώ.

Η πλοκή εκτυλίσσεται στο Λονδίνο. Εκεί ο ‘Finn Wallace’, αρχηγός ενός εγκληματικού συνδικάτου, δολοφονείται (Colm Meaney) και ο θάνατός του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση όσον αφορά το ποιος θα τον διαδεχτεί ενώ θέτει σε κίνδυνο την εύθραυστη ειρήνη στο σύνθετο δίκτυο των συμμοριών του τοπικού υποκόσμου. Πλέον, είναι στο χέρι του θλιμμένου, οργισμένου και απρόβλεπτου γιου του, ‘Sean’ (Cole) να ανακτήσει τον έλεγχο για χάρη της οικογένειάς του και να τιμωρήσει τους ενόχους.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Michelle Fairley (Games of Thrones), Sope Dirisu (The Huntsman: Winter’s War), και ο Lucian Msamati (Doctor Who, Taboo).

Ως σκηνοθέτες έχουν επιστρατευτεί οι Corin Hardy και Xavier Gens. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Sky Studios, Pulse Films και η Sister Pictures.

Διαβάστε περισσότερα