Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο horror φιλμ Becoming για το οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Omar Naim (The Final Cut) υπογράφοντας και το σενάριο επίσης, με τον Toby Kebbell (Planet Of The Apes, Fantastic Four, Black Mirror) και την Penelope Mitchell (The Vampire Diaries, Hemlock Grove, Hellboy) να ηγούνται εδώ του cast.

Η υπόθεση εστιάζει στον ‘Alex’ (Toby Kebbell) και την ‘Lisa’ (Penelope Mitchell), ένα νέο, ερωτευμένο ζευγάρι που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε. Κάποτε σε ένα ταξίδι τους, μία αρχαία, σατανική δύναμη καταλαμβάνει τον ‘Alex’ κάνοντάς τον μέρα με τη μέρα να μετατρέπεται σε κάτι πέρα του ανθρώπινου. Αρχικά, τα πρώτα σημάδια της αλλαγής φαίνονται στον γραφικό του χαρακτήρα, στη γλώσσα του σώματός του, ενώ έπειτα ο άνδρας αυτός μοιάζει να γίνεται ολοένα πιο βίαιος και απρόβλεπτος.

Παλεύει σκληρά να μην χάσει τον εαυτό του. Η μνηστή του ανησυχώντας για την κατάστασή του που βαθμιαία χειροτερεύει αναζητά τρόπο να τον βοηθήσει να απαλλαγεί από την φρικιαστική οντότητα που τον στοιχειώνει. Ψάχνει και βρίσκει τον ‘Kevin’ (Jason Patric), έναν επιζώντα ο οποίος μετά βίας κατόρθωσε να απελευθερωθεί από το μοχθηρό αυτό πνεύμα και πλέον έχει αφιερώσει το υπόλοιπο της ζωής του στο να το πολεμήσει μέχρις εσχάτων αν ξαναβρεθεί στο διάβα του. Μαζί θα επιχειρήσουν να το διώξουν μέσα από τον ‘Alex’ όμως κανείς δεν τους έχει προετοιμάσει για αυτό που έπεται…

Παίζουν επιπλέον οι: Beth Broderick (Sabrina The Teenage Witch, Psycho Beach Party), Stephen Rider, Melissa Bolona, Lew Temple και ο John Newberg.

Το Becoming αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 6 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: