Στη «φάκα» νεαρός που κατείχε πάνω από 19.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

tsigara

Η επισταμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών, οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη 23χρονου αλλοδαπού, έπειτα από τον εντοπισμό πλήθους λαθραίων πακέτων τσιγάρων.

Συγκεκριμένα χθες το πρωί, σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας, με τη συνδρομή δικυκλιστών αστυνομικών της Ομάδας «Ζ» ακινητοποίησαν αυτοκίνητο ιδιοκτησίας αλλοδαπού, το οποίο οδηγούσε ο συλληφθείς.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν δέκα χαρτοκιβώτια που περιείχαν 4.750 πακέτα τσιγάρα διαφόρων τύπων τα όποια δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε χώρο που χρησιμοποιούταν για την αποθήκευση καπνικών προϊόντων απ΄ όπου εξήλθε νωρίτερα ο συλληφθείς, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκαν 30 ακόμη χαρτοκιβώτια που περιείχαν 14.940 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα διαφόρων τύπων.

Επιπροσθέτως, έπειτα από έρευνες στις οικίες του ιδιοκτήτη του παραπάνω οχήματος και του συλληφθέντα στο κέντρο της πόλης, κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.698,50 ευρώ.

Ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: