MotoGP 2019: 10 στα 10 για τον Marquez

MotoGP 2019:  9ος Γύρος, Γερμανικό Grand Prix Ακολουθώντας τέλεια στρατηγική αγώνα, ο Marc Marquez μετέτρεψε την pole position σε νίκη – ρεκόρ στο Γερμανικό GP....
harely-electric

Τιμή και τεχνικές προδιαγραφές της πρώτης ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας της Harley-Davidson

Η ανακοίνωση της πρώτης ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας της Harley-Davidson σόκαρε τους οπαδούς της παραδοσιακής νοοτροπίας της εταιρίας, είναι όμως μια πραγματικότητα και έρχεται μέσα στο 2019.
ethec-2wd-6

Ξενίζει με την άγαρμπη εμφάνιση, γοητεύει με την τεχνολογία της

Κρίνοντας από το αποτέλεσμα η συνεργασία των ανόμοιων ειδικοτήτων εξελίχτηκε κάπως σαν τις περίφημες ελληνικές επιτροπές που καταλήγουν σε πολλαπλές κι ασυμβίβαστες μεταξύ τους αποφάσεις, ανάλογα με τα συμφέροντα, γούστα ή τη «γραμμή» του κάθε μέλους.
pedrosa

Αποσύρεται από τους αγώνες ο Dani Pedrosa

Αν ο Pedrosa αποσυρθεί τώρα, θα αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα θέση Πρέσβη για την Honda και “Ανιχνευτή νέων Ταλέντων” για την εταιρεία με την οποία ξεκίνησε το 2001 την καριέρα του στα Grand Prix. Θα μπορούσε ακόμη να συνεργαστεί με την Dorna, όπως συνέβη στο παρελθόν με τους Franco Uncini, Loris Capirossi και Alberto Puig.
dsadas

Βγαίνει σε δημοπρασία η Harley Davidson του «Εξολοθρευτή»

Δεν ήταν μια οποιαδήποτε Harley, αλλά η περίφημη FLSTF Fat Boy που αποτελεί ένα από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα στην ιστορία της εταιρείας από το Μιλγούοκι.
curtisszeuss

Δεύτερη ζωή για την Curtiss, πρώην Confederate

Η πρώτη μοτοσυκλέτα της συνεύρεσης παρουσιάστηκε στην 10η Μάζωξη Μοτοσυκλετών Quail (Ορτύκι). Το «Ορτύκι» είναι ένας μικροαστικός ξενώνας για ρομαντικούς γάμους α-λα-καρτ στην πόλη Καρμέλ της Καλιφόρνια. Πρόκειται για την αμερικάνικη εκδοχή του «εναλλακτικού δρώμενου».
yamaha

Η δημοφιλής Yamaha Tracer 900 έγινε GT

Ο ταξιδιωτικός της χαρακτήρας έχει εμπλουτιστεί με standard εξοπλισμό που περιλαμβάνει όσα χρειάζεται μια μοτοσυκλέτα δψιευρυμένων τουριστικών απαιτήσεων. Απέκτησε σύστημα Cruise Control, ρυθμιζόμενο σε ύψος ανεμοθώρακα αλλά και σέλα. Επιπλέον τα  γκριπ είναι θερμαινόμενα και οι πλευρικές βαλίτσες νέες, από σκληρό υλικό, άμεσα αποσπώμενες με χωρητικότητα 22 λίτρων με δυνατότητα επιλογής χρώματος.
piaggio

Το Μουσείο Piaggio μεγαλώνει

Μετά από 18 χρόνια ζωής και 600.000 επισκέπτες, το Μουσείο Piaggio ανανεώθηκε πλήρως και μεγάλωσε σε μέγεθος από 3.000 τ.μ. σε πάνω από 5.000 τ.μ., με περισσότερα από 250 πολύτιμα εκθέματα.
augusta

Οι χειροποίητες MV Agusta

Η MV Agusta παρουσίασε το RSV # 1, ως το πρώτο μοντέλο που δημιουργήθηκε από το Reparto Veicoli Speciali. Ένα ντεμπούτο που συμβαδίζει με την ασυμβίβαστη, ακραία σχεδίαση της εταιρείας και δίνει απόλυτη ελευθερία στις επιλογές σχεδιασμού και υλικών.
kdlntmo2

Ο «ήχος της νέας εποχής» από την Ducati V4 Superbike αποκαλύπτεται στο Μιζάνο

Στο GP του Σαν Μαρίνο η πρώτη επαφή με τη νέα υπερμοτοσυκλέτα της ιταλικής φίρμας