Πρόχειρο το άνοιγμα της Βενιζέλου. Χρειάζεται άμεση βελτίωση. Δεν στρίβουν για Εγνατία μεγάλα λεωφορεία. Όπως βλέπετε στο βίντεο. Γι’ αυτό δεν χρησιμοποιούν την άνοδο της Βενιζέλου τα λεωφορεία άρα η διαπλάτυνση είναι μια… τρύπα στο νερό.

Προβλήματα παρουσιάστηκαν με την απόδοση μιας λωρίδας κυκλοφορίας στην άνοδο της Βενιζέλου από την Ερμού προς την Εγνατία, κομμάτι που έμεινε κλειστό για περίπου 3 μήνες λόγω εργασιών για την κατασκευή του σταθμού του Μετρό.

Ο δρόμος ναι μεν δόθηκε στην κυκλοφορία με τα Ι.Χ να μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους ευθεία στη Βενιζέλου αλλά και να στρίψουν δεξιά ή αριστερά στην Εγνατία δεν συμβαίνει όμως το ίδια με τα λεωφορεία τα οποία δεν μπορούν να στρίψουν δεξιά στην Εγνατία καθώς δεν επαρκεί το πλάτος του δρόμου.

Τα μεγάλα οχήματα αναγκάζονται να βγουν στην αριστερή λωρίδα με κατεύθυνση προς τα ανατολικά και να πέφτουν πάνω στα αυτοκίνητα που κινούνται με μέτωπο δυτικά.

Για το λόγο αυτό από το πρωί δεν έχει κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση κανένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ με τους υπεύθυνους να αναζητούν λύσεις.

 

Επίσης πρόβλημα υπάρχει και με την διάβαση για τους πεζούς η οποία ναι μεν δημιουργήθηκε αλλά πρόχειρα καθώς δημιουργήθηκε πάνω στο οδόστρωμα και διαχωρίζεται με 4 κολονάκια με συνέπεια να υπάρχει αμέσως κίνδυνος παράσυρσης από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

 

 

Δείτε φωτογραφίες