5 εύκολα φθινοπωρινά κοκτέιλ για να αφήσεις το καλοκαίρι οριστικά πίσω

εν είναι καλοκαίρι, για να σου προτείνουμε καλοκαιρινά φρουτένια κοκτέιλ και δεν έχει μπει και ο χειμώνας, για να σε ζεστάνουμε. Μπορεί να λένε ότι στην Ελλάδα...

Έκθεση «Τα ορυκτά και ο άνθρωπος» από το ΑΠΘ!

Τα ορυκτά αποτελούν μέρος της ζωής των ανθρώπων. Βρίσκονται παντού γύρω μας, είτε στο φαγητό που τρώμε, στις μετακινήσεις, την επικοινωνία μας, την εργασία,...
tainies-ginaikeia-filia

6 ταινίες που υμνούν τη γυναικεία φιλία και πρέπει να δείτε άμεσα

Εάν αναρωτιέστε τι ταινία να δείτε η απάντηση είναι απλή.

5 βιβλία για τις διακοπές σας και την παραλία

Ο Αύγουστος είναι μήνας ξεκούρασης και θερινών διακοπών για αρκετούς. Αν έχετε την καλοκαιρινή σας άδεια ή λίγο ελεύθερο χρόνο, τότε είναι ευκαιρία για...
boskitchenbarroom-levenson-bar-kristel-x-large

5 διαχρονικά στέκια στη Θεσσαλονίκη που τιμούν τη ροκ όπως της αρμόζει

Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που ποτέ δεν κοιμάται. Φοιτητές, 20-something λάτρεις της διασκέδασης και φυσικά άτομα κάθε ηλικίας που είναι έτοιμα να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί.
metro

Μετρό στη Βενιζέλου: Το 2023 και βλέπουμε

«Τοπίο στην ομίχλη» θυμίζει η κατασκευή του πολύπαθου σταθμού Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς με τις σημερινές εκτιμήσεις η ολοκλήρωσή του τοποθετείται χρονικά σε μία πενταετία από τώρα, δηλαδή το 2023, εφόσον δεν υπάρξουν νέες καθυστερήσεις εξαιτίας των αρχαιολογικών ευρημάτων και δεν σημειωθεί επιπλέον χρονοτριβή στη διαδικασία υλοποίησής του.
sun of a beach

Η Sun of a Beach παρουσιάζει τη νέα Hospitality Collection στη μεγάλη έκθεση τουρισμού,...

Η Sun of a Beach παρουσιάζει τη νέα Hospitality Collection στην πιο exclusive έκθεση τουρισμού, 100% Hotel Show, που θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας, από τις 16 έως και τις 19 Νοεμβρίου 2018.

Το Taratsa International Film Festival για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το Bios

Το Bios συνεργάζεται με το Taratsa International Film Festival και φιλοξενεί μέρος του προγράμματος του φεστιβάλ για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Πού πάμε για κρύες μπίρες τώρα το καλοκαίρι;

Καλοκαίρι και μπίρα είναι σχεδόν συνώνυμα. Αν συμφωνείτε με αυτή την άποψη, κανονίστε καλοκαιρινή βραδιά μπίρας στα παρακάτω όμορφα σημεία της Αθήνας.
roots_hortofagiko-magazi

Roots, το μόνο χορτοφαγικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

Χορτοφάγος ή vegan; Τίποτα από τα δύο; Το μόνο σίγουρο είναι πως αν ανήκεις στις δύο πρώτες κατηγορίες και είσαι στη Θεσσαλονίκη θα δυσκολευτείς πολύ να ικανοποιηθείς σε ό,τι αφορά τη διατροφή σου. Θα δυσκολευόσουν για την ακρίβεια, έως πέρυσι όταν και άνοιξε στην πόλη το Roots.