Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 31χρονος ψυκτικός για το φόνο της 63χρονης γυναίκας στην Καλαμαριά, μετά από την πολύωρη απολογία του στην 4η τακτική ανακρίτρια.

Ο δικηγόρος του Νίκος Διαλυνάς εξέφρασε τα συλλυπητήριά του πελάτη του στην οικογένεια του θύματος. Για την υπόθεση σημείωσε ότι πρόκειται για μια ιστορία η οποία θα διερευνηθεί με διάφορες ενέργειες που πρότεινε διότι όπως ανέφερε έτσι όπως έγινε το περιστατικό αγγίζει τα όρια του παραλόγου.

Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει αδιαμφισβήτητα βρασμός ψυχικής ορμής δηλαδή όπως είπε προηγήθηκε κάτι, κάποιος διαπληκτισμός, για ασήμαντη αφορμή.

Υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν είχε κάποιο κίνητρο, καθώς δεν γνώριζε την ατυχή γυναίκα, ούτε πήρε κάρτες ή χρήματα, ούτε έψαξε το σπίτι.

Ο κ. Διαλυνας επισήμανε ότι η μετέπειτα ενέργειες του πελάτη του, να πλύνει τα χέρια του και να συνεχίσει την εργασία του ήταν αντίδραση από την επήρεια αυτού του οποίου έζησε. «Είναι πρωτόγνωρο για κάποιον που δεν είναι δολοφόνος , που δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές, να εμφανίζεται και να σκοτώνει κάποιον για “χ” λόγους και αυτός να πεθαίνει» δήλωσε κλείνοντας.

Δείτε τι δήλωσε: