Μία από τις πιο διάσημες διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στη Χαλκιδική, φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Sani Resort στη Σάνη, στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου κάθε καλοκαίρι όποτε και λαμβάνει χώρα στο Λόφο Σάνης.

Ο λόγος για το Sani Festival, ένα από τα πιο επιτυχημένα και φημισμένα φεστιβάλ πολιτιστικού περιεχομένου με διεθνή αντίκτυπο και συνεχή ανανέωση στη χώρα μας, το οποίο ξεκινάει αύριο (08/07) και αναμένεται για ακόμη μία χρονιά να συγκεντρώσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σκοπός της δημιουργίας του είναι η επίτευξη μιας διαδραστικής επικοινωνίας μεταξύ των καλλιτεχνών και του κοινού, συνδυάζοντας ταυτόχρονα πολλές διαφορετικές κουλτούρες κάτω από την ίδια στέγη.

sani_festival_2_edited

Ο προσανατολισμός του και για φέτος, λοιπόν, περιστρέφεται γύρω από την jazz, την κλασική και την ελληνική έντεχνη μουσική, επιρροές άλλωστε που του έχουν προσδώσει και τον προσωπικό του «χαρακτήρα» στο πέρασμα των χρόνων.

Στη σκηνή του δίνουν το παρών σπουδαίοι ερμηνευτές του ελληνικού πενταγράμμου δίνοντας το καλοκαιρινό τους ραντεβού με το φιλόμουσο κοινό στο όμορφο σκηνικό που στήνεται κάθε χρόνο στο Λόφο της Σάνης.

Δείτε ποιες παραστάσεις δεν πρέπει να χάσετε:

08.07: Michael Wollny Trio
09.07: Yaron Herman
23.07: Hiromi: The Trio Project με τον Anthony Jackson στο κοντραμπάσο και τον Simon Phillips στα τύμπανα
05.08: Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Με τα χρώματα της Ελλάδας
20.08: Διονύσης Σαββόπουλος- Ελένη Βιτάλη, Αντικριστά στον Λόφο

Πληροφορίες  Λόφος Σάνης, Κασσάνδρα, Χαλκιδική, τηλ. 2310 317327, www.sanifestival.gr, fb page: SANI FESTIVAL

Πηγή: greekguide.com