Ο Henry Cavill φόρεσε πρώτη φορά τη στολή του Superman το 2013 με το “Man of Steel”, ενώ λίγα χρόνια αργότερα τον είδαμε ξανά στο ρόλο του Clark Kent μέσα από το Batman v Superman: Dawn of Justice και το Justice League. Το 2021 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το περιβόητο “Snyder Cut’ του Justice League, αλλά υπάρχει πιθανότητα να τον δούμε ξανά ως τον εμβληματικό ήρωα της DC; Όπως όλα δείχνουν ότι αυτή η πιθανότητα υπάρχει ακόμη.

Σύμφωνα με πηγές του Deadline και του The Wrap, ο Henry Cavill βρίσκεται αυτή την περίοδο σε συζητήσεις για να επιστρέψει στο ρόλο του Superman. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πολλές ιδέες στον «αέρα» για την επιστροφή του, αλλά όχι μέσα από μία δική του αποκλειστική Superman ταινία. Οι αναφορές που έγιναν λένε ότι ίσως επιστρέψει για κάποια cameo στα Shazam 2Black Adam ή ακόμη και στο Aquaman 2.

Το 2019 ο ίδιος είχε επισημάνει ότι «η κάπα του Superman βρίσκεται στην ντουλάπα του και είναι ακόμη δική του», ενώ αργότερα είχε πει ότι “δεν έχει εγκαταλείψει το ρόλο και έχει ακόμη πολλά να δώσει”.