Με τρία νέα καταστήματα, τα οποία θα ανοίξουν διαδοχικά μέσα στους επόμενους μήνες, επεκτείνει την παρουσία της στο χώρο της εστίασης στην πόλη η Θεσσαλονικιώτικη LUNCHBOX.

Το πρώτο εστιατόριο LUNCHBOX του ομίλου LekosGroup με έδρα τη Θεσσαλονίκη, άνοιξε στις αρχές του 2018 στην οδό Δωδεκανήσου (με Φράγκων) και κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει πιστούς πελάτες που το προτιμούν για το φρέσκο, ποιοτικό, σπιτικό, οικονομικό φαγητό και για τις διαφορετικές επιλογές πιάτων που προσφέρει καθημερινά.

Τα νέα καταστήματα ανοίγουν σε εξίσου νευραλγικά σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσουν το ίδιο ακριβώς concept με το πρώτο, δηλαδή θα λειτουργούν και ως take away αλλά θα δίνουν και τη δυνατότητα στον πελάτη να απολαύσει το φαγητό του σε τραπεζάκια εντός και εκτός του καταστήματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το σχεδιασμό της εταιρείας, μέχρι τα τέλη Ιουλίου αναμένεται να έχει ανοίξει το δεύτερο κατάστημα LUNCHBOX στη Λεωφόρο Νίκης με Βενιζέλου, απέναντι ακριβώς από την υπό ανάπλαση πλατεία Ελευθερίας και με θέα τον Θερμαϊκό και το λιμάνι.

Μέχρι τα εγκαίνια της ΔΕΘ, δηλαδή στις αρχές Σεπτεμβρίου, αναμένεται να έχει ανοίξει και το τρίτο κατάστημα LUNCHBOX, το οποίο θα στεγάζεται στο εμβληματικό “Κόκκινο Σπίτι” επί της πλατείας Αγίας Σοφίας, ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, το οποίο εγκαινιάστηκε πριν μερικές ημέρες. Σημειώνεται ότι στο ισόγειο του κτιρίου, που ανακαινίστηκε πλήρως και αναμένεται να αποτελέσει το “στρατηγείο” του ομογενή επιχειρηματία, λειτουργεί και η μπουτίκ του ΠΑΟΚ. Επιπλέον, υπενθυμίζεται πως στο σημείο βρίσκονταν επί χρόνια το εστιατόριο «Κουρδιστό Γουρούνι», το οποίο και έκλεισε πύλες όταν ξεκίνησε η ανακαίνιση του «Κόκκινου Σπιτιού».

Το τέταρτο LUNCHBOX σχεδιάζεται να ανοίξει μέσα στο Φθινόπωρο, τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη, στην οδό Κούσκουρα, στο σημείο που ήταν παλιά τα Goodys.

Παράλληλα ετοιμάζεται και η διαδικτυακή παρουσία της εταιρίας με ιστοσελίδες που αναμένεται να “ανέβουν” το επόμενο διάστημα και δημιουργία λογαριασμών στα social media.