Οι συνθήκες που βιώνετε αυτόν τον καιρό έχουν αλλάξει τη ρουτίνα και το πρόγραμμά σας και σας βρίσκουν συνέχεια μέσα στο σπίτι. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να βρίσκετε δραστηριότητες για να χαλαρώνετε και να ξεφεύγετε λίγο από τον φόρτο εργασίας σας. Κανείς δε μπορεί να αντισταθεί σε μια ωραία ταινία που θα σας διασκεδάσει και θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά σας. Μπορεί να έχετε κάνει binge-watch όλες τις νέες κυκλοφορίες του Netflix, αλλά ήρθε η ώρα να βάλετε στη λίστα σας ταινίες που θα χαρείτε με όλη την οικογένεια. Δε χρειάζεται να ψάξετε, εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε!

Το κυνήγι της ευτυχίας (2006)

1-rhNMl.jpg

Πρόκειται για μια ιστορία ενός ανύπαντρου πατέρα που χάνει τη δουλειά του και αναγκάζεται να φύγει μαζί με τον γιο του από το σπίτι τους. Οι δύο τους γυρνούν από εδώ και από εκεί μέχρι που ο πατέρας, Κρίς Γκάρντνερ προσλαμβάνεται σε μεγάλη χρηματιστηριακή εταιρία ως μαθητευόμενος. Οπλισμένος με απίστευτη υπομονή και θέληση, όμως, ο Γκάρντνερ θα αναδειχτεί στην ιεραρχία και θα διαβεί δρόμους που δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσε να «περπατήσει». Ετοιμαστείτε να συγκινηθείτε πολύ και να πάρετε δύναμη κι έμπνευση από έναν άνθρωπο που δεν παρατάει το κυνήγι της ευτυχίας του. ΠρωταγωνιστούνWill Smith, Thandie Newton, Jaden Christopher Syre Smith.

Δίδυμοι μπελάδες (1998)

2-r7zVc.jpg

Δύο δίδυμες αδελφές που δεν ήξεραν η μία την άλλη συναντιούνται τυχαία και αποφασίζουν να αλλάξουν θέσεις και να γνωρίσουν η καθεμία τον γονιό που στερήθηκε με στόχο να τους φέρουν και πάλι κοντά. Είναι μια ταινία που θα σας ταξιδέψει στα παιδικά σας χρόνια και θα σας κάνει να γελάσετε και να νοσταλγήσετε. ΠρωταγωνιστούνLindsay Lohan, Natasha Richardson, Dennis Quaid.

Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας (2005)

1-7OiWM.jpg

Ανάμεσα στις πολλές επιτυχίες του σκηνοθέτη Tim Burton, η ταινία αφορά τον Τσάρλι, ένα πάμπτωχο αγόρι, που μαζί με τον παππού του Τζο, είναι ένα από τα πέντε τυχερά παιδιά που κερδίζουν το δικαίωμα να επισκεφτούν το εργοστάσιο σοκολάτας του εκκεντρικού Γουίλι Γουόνκα. Η ξενάγηση στο θαυμαστό εργαστήριο σοκολατοποιίας αποδεικνύεται μια αληθινή δοκιμασία, μια περιπέτεια που θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά. ΠρωταγωνιστούνJohnny Depp, Freddie Highmore, Helena Bonham Carter.

Η κυρία Ντάουτφαιρ (1993)

3-1etj6.jpg

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας συνηθισμένος πατέρας για να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του; Ο Ντάνιελ Χίλαρντ δεν είναι συνηθισμένος πατέρας. Όταν μαθαίνει ότι η πρώην γυναίκα του χρειάζεται μια οικονόμο για το σπίτι, ντύνεται γυναίκα και παρουσιάζεται για να πάρει τη δουλειά. Η μεταμφίεσή του είναι τόσο πετυχημένη που ούτε η γυναίκα του, ούτε τα τρία του παιδιά καταλαβαίνουν τίποτα. Η ταινία αυτή παρουσιάζει τα ευαίσθητα και περίπλοκα οικογενειακά θέματα με χιούμορ και όσο σας διασκεδάσει, άλλο τόσο θα σας συγκινήσει. ΠρωταγωνιστούνRobin Williams, Sally Field, Pierce Brosnan.

Ματίλντα (1996)

4-aHppm.jpg

Με μια αυστηρή διευθύντρια στο σχολείο και σκληρούς γονείς, ένα κοριτσάκι ανακαλύπτει τις κρυφές του τηλεκινητικές δυνάμεις και αντιμετωπίζει όσους την καταπιέζουν. Η Ματίλντα είναι ένας χαρακτήρας που θα σας κάνει να γελάσετε πολύ και να νιώσετε κι εσείς παιδιά, βλέποντας ένα μοντέρνο παραμύθι να ξετυλίγεται στις οθόνες σας. ΠρωταγωνιστούνMara Wilson, Danny DeVito, Rhea Perlman, Pam Ferris.