Γιάννης Μητσοκάπας

ο γνωστός dj που οι μουσικές και τα parties του μένουν αξέχαστα συνάντησε το simposio.news μπροστά στην υπέροχη θέα του ZUCCA με cocktail drinks και cocktail music

Πιστεύεις πως ο dj πρέπει να επιλέγει ένα είδος μουσικής;

Εσείς τρώτε το ίδιο φαγητό κάθε μέρα; (γέλια) Η μουσική ενώνει κι απευθύνεται σ’ όλο τον κόσμο, άρα δεν μπορεί να υπάρξει μόνο ένα είδος μουσικής.

Εκτός από την Θεσσαλονίκη κάνεις διάφορα event και σε άλλες πόλεις και νησιά. Ποια πόλη είναι η πιο hot στη διασκέδαση;

Όλες οι πόλεις ξέρουν να διασκεδάζουν. Άλλη διασκέδαση έχουμε στο «νησί» μας (ZUCCA) και φυσικά άλλη διάθεση έχει ο κόσμος το καλοκαίρι στη Μύκονο ή το Πάσχα στην Κέρκυρα… όταν δηλαδή βρίσκεται σε διακοπές και μακριά από τα προβλήματά του.

Ποιους καλλιτέχνες θαυμάζει περισσότερο το κοινό;

Υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που έχουν fans, αλλά το κοινό που έχει μουσική παιδεία, θαυμάζει περισσότερο τα τραγούδια ακόμα κι αν ερμηνεύονται από άγνωστους καλλιτέχνες.

Ποια κατά τη γνώμη σου είναι τα συχνότερα λάθη που κάνουν οιdjs;

Ένας dj πρέπει να σηκώνει το κεφάλι και να βλέπει το κοινό του, να έχει ροή (αρχή – μέση – τέλος) και να μην ξεχνάει ότι είναι ένας απλός dj.

Είσαι από τους πιο αγαπητούς με φανατικούς θαυμαστές, φωτεινό παράδειγμα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Μπουτάρης, αυτό οφείλεται στο ταλέντο σου ως dj ή θεωρείς είναι θέμα χαρακτήρα;

Απλά, ο Δήμαρχος ξέρει ν’ ακούει μουσική (χαμογελώντας) Καλό είναι να συνυπάρχουν και τα δύο.

Έχει αλλάξει ο κόσμος της Θεσσαλονίκης στον τρόπο διασκέδασης;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο simposio.news

Πατήστε εδώ