Σε συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί σε περιοχές της Καστοριάς και της Φλώρινας, για τροχαία με εγκατάλειψη και μέθη, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικότερα, σε περιοχή της Καστοριάς, πριν λίγες μέρες, συνελήφθη άμεσα 50χρονος, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 50χρονος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, εγκαταλείποντας στην συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.
Επίσης, συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας, συνελήφθη 56χρονος, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος. Οι συλληφθέντες μαζί με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Να σημειωθεί πως και στην Θεσσαλονίκη, ηλικιωμένος χτύπησε και εγκατέλειψε τους τραυματίες στο σημείο του ατυχήματος. Ελεύθερος αφέθηκε με προφορική εντολή εισαγγελέα ο οδηγός που το απόγευμα της Κυριακής παρέσυρε και τραυμάτισε έναν 23χρονο οδηγό μηχανής και την 20χρονη συνεπιβάτιδα του. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών που συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα τον οδηγό στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, πρόκειται για 82χρονο που μάλιστα οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Τα ξημερώματα πήραν εξιτήριο από το Ιπποκράτειο όπου είχαν εισαχθεί με κακώσεις στον αυχένα και τους ώμους και οι δύο νεαροί επιβάτες του δικύκλου.