Το 4ο Thessaloniki Masters, η διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός για την πόλη και τα ελληνικά βελάκια, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ήμερο 7-9 Δεκεμβρίου υπό την αιγίδα του νεοσύστατου Συλλόγου Darts Θεσσαλονίκης.

 

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καθώς παίκτες από την Κρήτη, την Κέα, την Κύπρο, την Ξάνθη, την Κέρκυρα, το Βερολίνο, την Αθήνα και φυσικά τη Θεσσαλονίκη, έδωσαν το παρών αναδεικνύοντας το Thessaloniki Masters 2018 σε ένα από τα μεγαλύτερα darts events των τελευ¬ταίων ετών στην Ελλάδα!

 

Υψηλότατο το επίπεδο στο μεγάλο event του τριημέρου, το Thessaloniki Masters, το απόγευμα του Σαββάτου 8/12, όπου 24 από τους καλύτερους παίκτες της Ελλάδας και όχι μόνο, αντιμετώπισαν 24 Θεσσαλονικείς. Καθηλωτικά παιχνίδια, θέαμα και εξαιρετικά βελάκια. Μεγάλος νικητής του Thessaloniki Masters αλλά και του Thessaloniki Open την Κυριακή 9/12, αναδείχθηκε ο 15 φορές πρωταθλητής Ελλάδος και μόνιμος πρέσβης των ελληνικών darts στο εξωτερικό Γιάννης Μιχαήλ.

 

Σημαντικές επιτυχίες είχαν τα μέλη του Συλλόγου Thessaloniki Darts Club, καθώς στο τουρνουά των διπλών της Παρασκευής 7/12, το ζευγάρι των Άγγελου Μουλάγγελη (Αθήνα) – Πέτρου Τιτόπουλου (Θεσσαλονίκη) κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 69 δυάδες, κερδίζοντας στον τελικό το ζευγάρι των Κωνσταντίνου Σαμαρά – Σπύρου Μπάλλα.

 

Επίσης, η Κική Αναστασιάδου επίσης μέλος του ίδιου συλλόγου, ήρθε πρώτη σε 28 συμμετέχουσες στο τουρνουά γυναικών, ενώ ξεχώρισε η παρουσία του Αρσένη Κουπαράνη που έφτασε στα ημιτελικά του Masters και στην 8άδα του Open ανάμεσα σε 122 συμμετέχοντες!

 

Αν θέλετε να γνωρίσετε κι εσείς ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο άθλημα σε παγκόσμιο επίπεδο και να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας, μπορείτε να επισκεφθείτε το site, thess-darts.gr αλλά και το facebook: facebook.com/ThessalonikiDartsClub.