Θύμα ληστείας έπεσε 44χρονη ταχυδρομική διανομέας το πρωί της Τρίτης στην Ημαθία. Κουκουλοφόροι της άρπαξαν τσάντα που περιείχε 15.000 ευρώ, ποσό το οποίο προοριζόταν για την πληρωμή συντάξεων.

Όπως περιέγραψε η ίδια στον ΑΝΤ1, η 12χρονη κόρη της και η τσάντα με τα 15.000 ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, όταν ένα άλλο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση της έκλεισε το δρόμο, την χτύπησε με μετωπική και τότε ήρθε το απόλυτο σοκ για μάνα και κόρη.Τρεις κουκουλοφόροι κατέβηκαν από το δεύτερο όχημα και απειλώντας τις ζωές των δύο ζήτησαν τα χρήματα.Στο μεταξύ, λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας, σε μικρή απόσταση από το σημείο που καταγγέλθηκε η ληστεία, ένα καμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από περιοχή της Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι ληστές. Το πρόβλημα της γυναίκας, εκτός της τρομάρας που πήρε είναι ότι, τα κλεμμένα χρήματα παρακρατούνται από το λογαριασμό της, αφού όπως εξήγησε, ως πράκτορας και όχι υπάλληλος των ΕΛΤΑ έχει έναν λογαριασμό ασφαλείας, που λειτουργεί ως εγγύηση σε ανάλογες περιπτώσεις, ύψους 11.000 ευρώ, τα οποία έχουν ήδη κρατηθεί. Τα υπόλοιπα 4.000 ευρώ κρατούνται από τον προσωπικό της λογαριασμό.