Οι γονείς της Λίνας Κοεμτζή κάνουν λόγο για καθυστέρηση στις έρευνες και πως δεν έχουν ενημέρωση για την πρόοδο αυτών. Αύριο το πρωί θα ζητήσουν την επίσπευση των διαδικασιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 είχαν στείλει μία επιστολή πριν από δύο εβδομάδες, μέσω του δικηγόρου τους, στον νέο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Το αίτημά τους έγινες γνωστό και θα παραθέοσυν στον αντιεισαγγελέα όλα τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τους κάνουν να πιστεύουν πως η κόρη τους δεν αυτοκτόνησε και πως πίσω από τον θάνατό της κρύβονται ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, που την απειλούσαν με ροζ βίντεο και φωτογραφίες.

Επίσης, θα ζητήσουν κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων και αναπαράσταση-αυτοψία στον χώρο της εστίας για να αναδειχθούν, όπως λένε, οι αντιφάσεις που υπάρχουν στις μέχρι τώρα καταθέσεις.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μέσα στην εβδομάδα θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση μάρτυρας από τα Γιαννιτσά, στο πλαίσιο διαλεύκανσης των συνθηκών θανάτου της 22χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της στις 28 Νοεμβρίου του 2016, συμπληρώνονται δηλαδή την Πέμπτη (28/11) τρία χρόνια ακριβώς.