Σαρδέλες και καλή καρδιά

Ίσως να μην το γνωρίζατε, αλλά οι καρδιαγγειακές παθήσεις σκοτώνουν σήμερα περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως απ΄ ό,τι το 1990. Για να διατηρήσετε γερή την καρδιά...

Τσικνοπέμπτη: πώς να την απολαύσετε χωρίς να μετανιώνετε την επόμενη ημέρα

Ως γιορτή της παρέας με πρωταγωνιστές τα ψητά, η Τσικνοπέμπτη είναι μια ευχάριστη ημέρα που οι περισσότεροι το ρίχνουν λίγο -έως αρκετά- έξω. Για...

Αυτό το ξέρατε για τις πικρές τροφές;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, πολλές πικρές τροφές μας κάνουν πολύ μεγαλύτερο καλό από το να ικανοποιήσουν απλώς τη γεύση μας, αρκεί να τους δώσουμε...

4 απολαυστικές συνταγές με αβοκάντο και αυγό που πρέπει να δοκιμάσετε

Πολλοί το χαρακτηρίζουν ως το power couple της γαστρονομίας. Ο λόγος για τον συνδυασμό του αβοκάντο με το αυγό, που είναι αρκετά δημοφιλής τόσο...

Οι ρομαντικές διατροφικές επιλογές που ταιριάζουν στην ημέρα

Ό,τι κι αν κανονίσετε για την σημερινή γιορτή του έρωτα, δεν θα είναι ολοκληρωμένο αν δεν περιλαμβάνει φαγητό. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι το...

Φτιάξτε μόνες σας τις πιο νόστιμες και γρήγορες μπάρες δημητριακών για να είστε πάντα...

Σε όλους, έρχεται εκείνη η ώρα της γνωστής λιγούρας που μπορεί να καταστρέψει ολόκληρα προγράμματα διατροφής με μία και μόνο σκέψη ατασθαλίας. Ευτυχώς, υπάρχει πάντα...

Αυτές είναι οι δέκα τροφές που προτείνουν οι περισσότεροι διαιτολόγοι

Χωρίς να σημαίνει ότι υπάρχουν δέκα τροφές που θα διορθώσουν τα πάντα στη διατροφή σας, αφού η εξατομίκευση στη διατροφή παίζει πάντα τον πιο...

Γιατί δεν έχουμε όλη την ίδια γεύση στο φαγητό;

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι συμβαίνει με τη γεύση, την οσμή και την αντίληψή σας σχετικά με το φαγητό; Είχατε κάνει ποτέ τον συσχετισμό με...

Σπανάκι ή λαχανίδα; Ποιο είναι πιο υγιεινό;

Και τα δύο είναι σούπερ θρεπτικά λαχανικά που πρέπει να βάλετε στη διατροφή σας. Δείτε πού υπερτερεί το ένα και πού το άλλο. Προέρχονται από...

Τι να φάτε για έντερο ρολόι;

Όταν το έντερο... μπλοκάρει, το κεφίρ μπορεί να δώσει τη λύση. Το κεφίρ είναι ένα γαλακτοκομικό ρόφημα, το οποίο προκύπτει από τη ζύμωση οποιουδήποτε τύπου γάλακτος με...

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο