Ξεκινά το 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου στην Αθήνα

Για τρεις ημέρες, η Ελλάδα γίνεται το κέντρο γαστρονομίας της Ευρώπης με ένα συνέδριο που θα τραβήξει τα βλέμματα στο Ζάππειο.
sokolatakia-me-damaskino

Σοκολατάκια με δαμάσκηνο

Σοκολατένιος πειρασμός με ιδιαίτερο άρωμα
fritata-me-kotopoulo-ke-ntomata

Φριτάτα με κοτόπουλο και ντομάτα

Η καλύτερη επιλογή για ορεκτικό
Psaronefri-souvlaki-me-laxanika

Ψαρονέφρι σουβλάκι µε λαχανικά

Γρήγορο, νόστιμο, ελαφρύ, χορταστικό, αλλά και πρωτότυπο στην παρουσίασή του σουβλάκι, αφού αντί για καλαμάκι θα περάσουμε το κρέας στο κλαδί του δεντρολίβανου. Σερβίρουμε με σαλάτα ταμπουλέ.
lavrakia

Λαβράκια με άγρια μανιτάρια

Υλικά για 4 άτομα 4 λαβράκια (200-300 γραμμ. το καθένα) 400 γραμμ. άγρια μανιτάρια του βουνού, καθαρισμένα, κομμένα σε χοντρές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο,...
kourampiedes-sokolata

Κουραμπιέδες με σοκολάτα

Μια διαφορετική και πολύ πρωτότυπη συνταγή για το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο κέρασμα.
pizza-carbonara

Pizza καρμπονάρα

Το ντελίβερι θέλει τουλάχιστον 30 λεπτά. Εμείς φτιάχνουμε την πίτσα σε λιγότερα με λιγότερα χρήματα και για περισσότερα άτομα!
mous

Μους σοκολάτα με μέντα

Υλικά για 2-4 άτομα 300 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα 100 ml φρέσκο γάλα 3 κλωνάρια φρέσκιας μέντας 300 ml κρέμα γάλακτος 10 τρουφάκια μέντας εμπορίου Εκτέλεση ...
tylixto-souvlaki

Τυλιχτό σουβλάκι µε ψητό ψαρονέφρι, τζατζίκι και λαχανικά

Light σουβλάκι που κάνει καλό στη γραμμή σου με μόλις 460 θερμίδες!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο