Κούρσα τρόμου σε ζωντανή μετάδοση για δύο επιβάτες σε Uber

Ο οδηγός αρνούνταν να σταματήσει ή να ελαττώσει ταχύτητα, μέχρι που συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο.

uber-atixuma

Δύο επιβάτες Uber στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ έκαναν livestream την ώρα της διαδρομής ενώ ακούγονται να παρακαλάνε τον οδηγό να ελαττώσει την ταχύτητα του αυτοκινήτου. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι Τζον Μορέι και η Ταμέκα Σουάν στο WTVR, κάποιο αυτοκίνητο χτύπησε το Uber και ο οδηγός άρχισε να το κυνηγάει αναπτύσσοντας τρομακτικές ταχύτητες. 

«Τον παρακάλεσα να σταματήσει αλλά δεν άκουγε τίποτα. Ήταν η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου», δήλωσε η Ταμέκα. 

Ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία και έδωσε το τηλέφωνο στην Ταμέκα. Η ίδια περιέγραψε στην τηλεφωνήτρια την κατάσταση και όταν εκείνη της ζητάει να σταματήσουν το αμάξι, η Ταμέκα της εξήγησε ότι ο οδηγός αρνείται να σταματήσει ή να τους αφήσει να βγουν από το αυτοκίνητο. 

«Δεν σταματάμε ούτε σε κόκκινα φανάρια. Ένα αυτοκίνητο παραλίγο να πέσει πάνω μας», ακούγεται να λέει έντρομη στο τηλέφωνο. 

Η τηλεφωνήτρια ζητάει από τον οδηγό να σταματήσει, αλλά εκείνος όχι μόνο δεν την ακούει, αλλά όπως φαίνεται στο βίντεο συγκρούεται με ένα άλλο όχημα. 

Μόνο τότε και μετά από επανειλημμένα παρακάλια από τους επιβάτες, σταματάει το αυτοκίνητο. 

Το CNN, ήρθε σε επικοινωνία με την Uber η οποία σε δήλωσή της είπε: «Η συμπεριφορά του οδηγού είναι ανησυχητική και τον έχουμε αποκλείσει από την εφαρμογή εν αναμονής της έρευνας». 

Ο οδηγός συνελήφθη.