Μπορεί η Sony να απουσιάζει και φέτος από την E3, αλλά τόσο η Nintendo όσο και η Microsoft έχουν επιβεβαιώσει πως θα συμμετέχουν. Με το Φεβρουάριο να τελειώνει σχεδόν, έχουν απομείνει μόλις λίγοι μήνες για την E3 2020 και η Microsoft φαίνεται πως ξεκινά σταδιακά να μπαίνει στους πυρετώδεις ρυθμούς των προετοιμασιών.

Αναλυτικότερα, ο επικεφαλής του gaming στην Microsoft, Phil Spencer, απάντησε στην ερώτηση ενός fan στο Twitter, αποκαλύπτοντας μερικές νέες πληροφορίες σχετικά με τα πλάνα της εταιρίας για την μεγάλη gaming έκθεση.

Ο Spencer επισήμανε ότι οι χρόνιες που κυκλοφορούν νέες κονσόλες είναι πάντα ξεχωριστές. Πιο συγκεκριμένα όμως όσον αφορά την E3 τόνισε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει τα meetings και υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να μιλήσουν μέχρι τότε. Το πιο αξιοσημείωτο που αποκάλυψε όμως είναι ότι τα Xbox Game Studios θα έχουν πολλά να δείξουν στη φετινή E3 εν όψει του Xbox Series X.

Για την ιστορία, όσον αφορά το Xbox Series X για την ώρα γνωρίζουμε επίσημα πως η Ninja Theory ετοιμάζει το Senua’s Saga: Hellblade 2, η 343 Industries το Halo Infinite και η Rare το Everwild. Για να μάθουμε τι άλλο ετοιμάζουν τα στούντιο της Microsoft για τη νέα γενιά, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τον Ιούνιο που θα λάβει χώρα η E3 2020.