Στο πλαίσιο αυτό μάθαμε νέες πληροφορίες για τα μελλοντικά της σχέδια, όπως για παράδειγμα πως το multiplayer του Cyberpunk είναι ΑΑΑ παραγωγή και θα κυκλοφορήσει μετά το 2021.

Μεταξύ άλλων αποκαλύφθηκε πως οι εργαζόμενοι της εταιρίας θα χρειαστεί να κάνουν υπερωρίες για να προλάβουν τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, ο CEO της εταιρίας, Adam Kicinsk, δήλωσε:

Σε ένα βαθμό, ναι – για να είμαστε ειλικρινείς. Προσπαθούμε να περιορίσουμε το crunch όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά αυτό είναι το τελικό στάδιο της ανάπτυξης. Προσπαθούμε να είμαστε λογικοί όσον αφορά αυτό το θέμα, αλλά ναι. Δυστυχώς.

Το ‘Crunch’ είναι η ορολογία που χρησιμοποιείται στην gaming βιομηχανία για τις υπερωρίες και συνήθως έχει αρνητική χροιά, αφού όταν κάποιος εργαζόμενος κάνει ‘Crunch’ πάει να πει πως δουλεύει υπερβολικά πολλές ώρες την ημέρα. Μάλιστα, αυτό το φαινόμενο συμβαίνει κυρίως λίγο πριν την κυκλοφορία κάποιου παιχνιδιού, αφού οι ομάδες πιέζονται για να προλάβουν τις ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Όπως φαίνεται η πέντε μηνών παράταση μέχρι την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 σημαίνει πως οι developers της CD Projekt Red θα χρειαστεί να κάνουν περισσότερες υπερωρίες. Να σας υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για τα PS4, Xbox One, PC και Google Stadia στις 17 Σεπτεμβρίου.