Αναμφίβολα μία από τις πιο ευχάριστες παρουσίες στο Ελληνικό Σαλόνι Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019» ήταν η παρουσίαση των νέων Subaru Forester e-BOXER και XV e-BOXER, από την ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΜΟΤΟΡΣ, παρόντος του Ιάπωνα πρέσβη κ. Simizu καθώς και του κ. Koshimizu Κunichika Προέδρου της SI και του κ. Kenji Mukai.

Το «μέλλον της Subaru είναι εδώ» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος & Διευθύνων σύμβουλος της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE, κ. Γιάννης Χεκιμιάν, που εξήγησε πόσο εξελιγμένη είναι η τεχνολογία e-BOXER η οποία εντάσσει την ιαπωνική εταιρία στην κατηγορία Mild Hybrid, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την SUBARU.

To ολοκαίνουργιο FORESTER, για την ακρίβεια η 5η γενιά του θρυλικού SUV της μάρκας, εκτός από τον e-BOXER χρησιμοποιεί την νέα Παγκόσμια Πλατφόρμα της SUBARU (SGP) η οποία ήδη λανσαρίστηκε με τα XV και Impreza από το 2018. Είναι εξοπλισμένο με 2-λιτρο βενζινοκινητήρα και ηλεκτρικό κινητήρα, ο οποίος τοποθετημένος μέσα στο κιβώτιο τύπου CVT, διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά της συμμετρικής τετρακίνησης της Subaru. Επίσης το ίδιο κινητήριο σύνολο χρησιμοποιείται και στο 2-λιτρο XV e-boxer.

 

To σύστημα εξελίχθηκε ακόμη περισσότερο X-Mode και πλέον διαθέτει δύο επιλογές,SNOW/DIRT και Deep SNOW/MUD. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν το σύστημα ασφαλείας EyeSight 3ης γενιάς, CVT, και ένα ακόμα πιο πλούσιο και εξελιγμένο επίπεδο εξοπλισμού. Αξίζει να σας αναφέρω ότι στον βασικό εξοπλισμό των άνω μοντέλων περιλαμβάνονται τόσο συστήματα ενεργιτικής, οσο και παθητικής ασφάλειας, SAAS, Subaru All-Around Safety.

 

Εκτός από τα νέα μοντέλα με τεχνολογία e-BOXER στο πολύ φωτεινό περίπτερο της Subaru στην Αυτοκίνηση 2019 είδαμε και τα αξεπέραστα μοντέλα XV 1.6, Impreza 1.6 και Outback 2.5. Τώρα για όσους αγωνιάτε για τις τιμές διάθεσης των SUBARU e-Boxer? Διαβάστε τον παρακάτω πίνακα! Από τις αρχές του Δεκέμβρη το νέο Forester θα βρίσκεται στην έκθεση της ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΜΟΤΟΡΣ στην Αθήνα.

 

Τιμές FORESTER e-BOXER

MY20 FORESTER 2.0i-L  Έκδοση FREE   40.590€
MY20 FORESTER 2.0i-L  Έκδοση STYLE   43.530€
MY20 FORESTER 2.0i-L  Έκδοση PREMIUM  48.420€

Τιμές XV 2.0 e-BOXER

MY20 XV 2.0i-S Έκδοση STYLE  37.480€
MY20 XV 2.0i-S Έκδοση STYLE NAVI 39.310€
MY20 XV 2.0i-S Έκδοση PREMIUM  41.040€