Επιλογές για όλα τα γούστα!

Μετά την κυκλοφορία του Red Dead Redemption 2 που ταρακούνησε την βιομηχανία τον Οκτώβριο, με το πόνημα της Rockstar να σπάει μερικά εντυπωσιακά ρεκόρ, ο Νοέμβριος είναι ένας αρκετά πιο ήρεμος μήνας όσον αφορά τις νέες κυκλοφορίες. Αυτό δε σημαίνει ωστόσο πως δεν υπάρχουν ενδιαφέροντα νέα παιχνίδια. Αντιθέτως, έχουμε τίτλους για σχεδόν κάθε γούστο.

Αρχικά, μέσα στο Νοέμβριο περιμένουμε δύο multiplayer μεγαθήρια. Ξεκινώντας, το Battlefield V αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 του μηνός. Ο τίτλος δεν θα κάνει το ντεμπούτο του με Battle Royale mode, αλλά θα έχει campaign και το παραδοσιακό του multiplayer για να σας κρατήσει απασχολημένους. Η δεύτερη μεγάλη κυκλοφορία του μήνα είναι το Fallout 76. Πρόκειται για το πρώτο αποκλειστικά multiplayer παιχνίδι της ιστορικής σειράς. Η Bethesda δοκιμάζει κάτι διαφορετικό και φέρνει MMO και shared-world στοιχεία στο αγαπητό franchise της. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για τα PS4, Xbox One και PC στις 14 Νοεμβρίου.

Μια μέρα νωρίτερα, στις 13 Νοεμβρίου, καταφθάνει στις ίδιες πλατφόρμες το Hitman 2. Η IO Interactive μας προσκαλεί ξανά στον κόσμο των δολοφονιών. Αυτή τη φορά το παιχνίδι δεν ακολουθεί την ίδια επεισοδιακή δομή και όλες οι αποστολές θα είναι διαθέσιμες εξ’ αρχής, ενώ η βασική συνταγή έχει πολλές βελτιώσεις και αλλαγές. Μέσα στο μήνα αναμένεται και το πανέμορφο remaster των Spyro παιχνιδιών, με το Spyro Reignited Trilogy. Παράλληλα, μετά από πολλά χρόνια, η Valve επιστρέφει και δηλώνει έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο της παιχνίδι καρτών που βασίζεται στο σύμπαν της Dota. Ο λόγος γίνεται για το Artifact που αναμένεται στις 28 Νοεμβρίου. Προς το τέλος του μήνα καταφθάνει επίσης και το Darksiders III. Η σειρά επιστρέφει μετά την αναταραχή που πέρασε από το κλείσιμο της THQ, με την Fury να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και να υπόσχεται μια δυναμική hack ‘n’ slash εμπειρία.

Οι κάτοχοι Nintendo Switch έχουν πάρα πολλές επιλογές αυτό το μήνα. Πέρα από τους δεκάδες indie τίτλους που θα εμπλουτίσουν το ψηφιακό κατάστημα της κονσόλας, στο σύστημα θα έρθουν και άκρως αναμενόμενα ports όπως το Diablo III, το Warframe και το Civilization VI. Η υβριδική κονσόλα θα υποδεχθεί και μια νέα αποκλειστικότητα. Συγκεκριμένα, στις 16 Νοεμβρίου καταφθάνουν τα ολοκαίνουργια Pokémon: Let’s Go, Pikachu! και Let’s Go, Eevee!

Τέλος, μέσα στο μήνα αναμένεται και η retail κυκλοφορία του Fortnite Battle Royale, το νέο παιχνίδι των δημιουργών του Payday, το OVERKILL’s The Walking Dead, τα φετινά Football Manager 2019 και Farming Simulator 2019, το 11-11 Memories Retold με το πανέμορφο εικαστικό του και πολλά ακόμα ενδιαφέρονται παιχνίδια.

Παρακάτω, θα βρείτε μια αναλυτική λίστα με όλες τις κυκλοφορίες του μήνα και μια ειδική αναφορά στους τίτλους που ξεχωρίζουν.