Οι Fabulous – The Show Band σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Thessalonication (video)

Fabulous – The Show Band

Οι Fabulous – The Show Band δημιουργήθηκαν το 2015 στη Θεσσαλονίκη από τον συνθέτη και μουσικό Κωνσταντίνο Γκιβίση με μοναδικό σκοπό να κάνουν τον κόσμο και τους ακροατές να χορεύουν και να διασκεδάζουν μέσα από τις πιο γνωστές  pop και dance επιτυχίες. Ένα μουσικό σχήμα με 2 τραγουδιστές / performer, 3 πνευστά (τρομπόνι, σαξόφωνο, τρομπέτα) και 4 μουσικούς (πλήκτρα, κιθάρα, μπάσο, τύμπανα).

Οι  Fabulous – The Show Band  έχουν ήδη αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική μουσική σκηνή και έχουν ακόμα δρόμο μπροστά τους! Στη συνέντευξη που μας έδωσαν στο Christofer στην παραλία Θεσσαλονίκης μας έκανε θετική εντύπωση το έντονο χιούμορ τους, τα μεταξύ τους πειράγματα και η «τρέλα» που κουβαλάνε καθώς και το πόσο αρμονικά ο ένας συμπληρώνει τον άλλο!

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 στο Club του Μύλου θα τους απολαύσουμε σε μία εκρηκτική συναυλία mazi με την Σοφία Αρβανίτη και τον Δημήτρη Κοργιαλά

Στο βίντεο που ακολουθεί οι Fabulous – The Show Band  μέσα σε ένα φιλικό κλίμα, άνετοι και χαμογελαστοί απαντάνε σε όλα.