saitis

Βασίλης Σαΐτης: “Δεν κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα που προσφέρουμε”

Ο Βασίλης Σαίτης γνωρίζει καλά την νυχτερινή διασκέδαση των bars –clubs μέσα από το γνωστό Molos Beach Club στη Χανιώτη, το Angels Club και το Spitaki Cocktail Bar στην Καλλιθέα αλλά και το HOUZE urban warehouse club στη Θεσσαλονίκη
lazaros

Λάζαρος Σμπόνιας – Θεσσαλονίκη: «Φιλοξενούμε όλο και περισσότερα επαγγελματικά γεύματα»

Ο Λάζαρος Σμπόνιας υπεύθυνος του βραβευμένου Sea food restaurant 7 Θάλασσες στη Θεσσαλονίκη, μοιράζεται με το Simposio.news μυστικά της επιτυχίας.
karidaki-giota-02-oriental-1068x737

Η Γιώτα Καρυδάκη και ο χορός σε oriental εστιατόριο

Η Γιώτα Καρυδάκη χορεύει σε ρυθμούς της οριεντάλ μουσικής στο εστιατόριο «Ο Κήπος της Εδέμ» στην Αθήνα.
samara-maria-omilos-thessaloniki-1024x644

Μαρία Σαμαρά: «Είναι μερικοί πελάτες που σου μιλάνε σαν σκουπίδι. Βγάζουν όλα τα ψυχολογικά...

Η Μαρία Σαμαρά σερβίρει στο cafe - bar - restaurant Omilos, στην παραλία Θεσσαλονίκης
kapetanios-serres-3a-1068x689

Χρήστος Καπετάνιος από Σέρρες: «Η νυχτερινή διασκέδαση στο μέλλον θα έχει λιγότερη ποσότητα και...

Οι live βραδιές, όπως και κάποια άλλα events, λειτουργούν συμπληρωματικά σε ένα cafe-bar ή εστιατόριο, προκειμένου να εμπλουτίσουν το «ύφος» του, ή να ενδυναμώσουν τη σχέση του με τους πελάτες.
Alfavita-zimarikon-simposio

Η αλφαβήτα των ζυμαρικών! Ο απόλυτος κατάλογος για αρχάριους και μη!

Η απόλυτή λίστα των ζυμαρικών Παρακάτω ακολουθεί ένας εκτεταμένος κατάλογος των πολλών διαφορετικών τύπων ζυμαρικών που χρησιμοποιούνται συνήθως σε κουζίνες σε όλο τον κόσμο, μαζί...
arabella

Μαλιαρός Κώστας, καφέ εν πλω με θέα τη Θεσσαλονίκη

Ο Μαλιαρός Κώστας είναι ο ιδιοκτήτης του cafe-bar Arabella boat, ένα γραφικό ξύλινο ιστιοφόρο, χαρακτηρισμένο ως ιστορικό μνημείο που στολίζει την παραλία της Θεσσαλονίκης.
sugar-angel

Εντοπίσαμε τα ιδανικά girly spots στη Θεσσαλονίκη

Σίγουρα όλες αφιερώνετε τουλάχιστον μία μέρα την εβδομάδα για να συναντηθείτε με τις καλύτερες φίλες σας, να απολαύσετε μια κούπα ζεστού καφέ ή δροσερά cocktails και να πείτε τα νέα σας!
bisiotis-christos-chef

Μπισιώτης Χρήστος, ο chef του Λευκού Οίκου

Ο Έλληνας chef κατάφερε να μαγειρεύει στην διασημότερη κουζίνα, στην κουζίνα του Λευκού Οίκου.
Parliaros-Stelios

Παρλιάρος Στέλιος: «Ένα γλυκό θα πρέπει να διεγείρει όλες τις αισθήσεις»

Ο Pastry chef, που έχει ανεβάσει το επίπεδο της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο