beltzinitis-panagiotis

Μπελτζινίτης Παναγιώτης, ο Picasso των chef

Μπελτζινίτης Παναγιώτης, ο άνθρωπος που με εργαλεία το φως, το χρόνο, τη φωτογραφική του μηχανή και φυσικά το ταλέντο, απαθανατίζει χώρους, ανθρώπους και δημιουργίες στον τομέα της εστίασης, εξάπτοντας τη γευστική φαντασία μας και προκαλώντας να επισκεφτούμε και να γευτούμε τις μαγειρικές τους.
Christofer

Μπουλούμπα Αλίκη, με το φυσικό επικοινωνιακό ταλέντο της Κωνσταντινοπολίτισας

Η Αλίκη Μπουλούμπα με το ταπεραμέντο και την φιλοξενία της Κωνσταντινοπολίτισας η υπεύθυνη του εστιατορίου Christofer υποδέχτηκε το simposio.news σε μια εκπληκτική τοποθεσία και συγκεκριμένα στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης ανάμεσα στους φοίνικες και φόντο το Θερμαϊκό κόλπο.
moorings-athens

Παναγιώτης Βαξεβανάκης, Moorings στον Λαιμό Βουλιαγμένης

Ο Παναγιώτης Βαξεβανάκης είναι ένας επιχειρηματίας που υπηρετεί με τεχνογνωσία και συνέπεια την ποιότητα στη διασκέδαση, στο restaurant-cafe-bar Moorings, στον Λαιμό Βουλιαγμένης. Εκεί τον συνάντησε το Simposio.news.
Brea-edwards_cinema_night-1068x801

Οι 10 καλύτερες ταινίες με θέμα την μαγειρική!

Οι ταινίες σε αυτή τη λίστα θεωρούνται ως οι καλύτερες ταινίες με θέμα την μαγειρική. Από κινηματογραφικές ταινίες όπως το Ratatouille έως υποψηφίους Oscar όπως το Chocolat, οι ταινίες σε αυτή τη λίστα ασχολούνται με το μαγείρεμα με κάποιο τρόπο.
dakis

Δάκης Δοξόγλου: ένας επαγγελματίας που ξέρει καλά την τέχνη της πίτσας

Ο Δάκης Δοξόγλου υποδέχεται το Simposio.news στο εστιατόριο "incanto" και με εφόδιο την πολυετή εμπειρία του στην παρασκευή πίτσας, μας ενημερώνει για όλα γύρω από το συγκεκριμένο επάγγελμα.
zikiropoulos

Γιάννης Ζηκυρόπουλος: «Μόνο πλεονεκτήματα μπορώ να δω από το συνδυασμό dj & ραδιοφωνικού παραγωγού»

Ο Γιάννης Ζηκυρόπουλος (Ziggy) έχει χρόνια εμπειρίας ως dj και ραδιοφωνικός παραγωγός. Τον συναντάμε σε διάφορα στέκια μέσα από τις συνεργασίες του με διάφορα clubs & Bars ενώ τα μεσημέρια μας κρατά συντροφιά με τις υπέροχες μουσικές του μέσα από το Rock Radio 104,7 Thessaloniki.
chef-salary

Πόσα χρήματα παίρνουν οι μάγειρες στην Αμερική;

ουλεύοντας ως σεφ, θα διαπιστώσετε ότι διαφορετικοί τόποι εργασίας πληρώνουν διαφορετικούς μισθούς για όλες τις διαθέσιμες θέσεις chef
papadopoulos-aristotelis

Παπαδόπουλος Αριστοτέλης, mixologist διεθνούς αναγνώρισης

Αριστοτέλης Παπαδόπουλος παγκόσμιος νικητής του θεσμού World Class το 2009, σήμερα παγκόσμιος κριτής του ίδιου θεσμού και ένας από τους καλύτερους mixologist του κόσμου μας κάνει περήφανους σε όλο τον πλανήτη και απαντάει στα ερωτήματα του simposio.news
Misthoi-Chef-Australia

Πόσα χρήματα παίρνουν οι μάγειρες στην Αυστραλία;

Οι πληροφορίες για τους μισθούς των chef φτιάχνονται τακτικά με ανάλυση των θέσεων εργασίας που διαφημίζονται στην Αυστραλία. Οι μισθοί είναι ετήσιοι.
Apostolidis-Filippos-Sinatra

Αποστολίδης Φίλιππος, ο Sinatra των Bar

Φίλιππος Αποστολίδης μέσα από το γνωστό Sinatra Espresso Wine Bar στη Θεσσαλονίκη, ο επιχειρηματίας μιλά στο simposio.news για τις νέες τάσεις διασκέδασης αλλά και την παράλληλη επιχειρηματική εποπτεία μαγαζιών καθώς και ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης του Sinatra Bar, του Allegro Bar στο Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης, του Froyd’s cocktail Bar και του Orca Bar στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο