krasi

Πώς αντιλαμβανόμαστε τα χαρακτηριστικά ενός κρασιού στο στόμα;

Αφού κοιτάξουμε το κρασί και το μυρίσουμε, πρέπει να χαλαρώσουμε και να το απολαύσουμε. Τότε είναι που δράση αναλαμβάνει ο ουρανίσκος, ο οποίος το αξιολογεί.
pexels-photo

5 βιβλία που πρέπει να διαβάσει ο κάθε αρτοποιός στη ζωή του!

5 βιβλία ψωμιού που θα έπρεπε να έχει κάθε αρτοποιός Υπάρχει κάτι το χαλαρωτικό στην παρασκευή ψωμιού. Η ζύμωση, το αλεύρωμα και, γενικά, η όλη διαδικασία είναι...
Wallis_Linker

Seitan: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό το υποκατάστατο κρέατος

Το έχουμε περάσει όλοι αυτό: το στομάχι γκρινιάζει καθώς ανεβαίνετε τις σκάλες για την φοιτητική λέσχη μετά από ώρες μαθήματος.
food-taster

Ο μισθός, οι ικανότητες και η σκοτεινή πλευρά ενός δοκιμαστή φαγητού

Το δωμάτιο είναι λουσμένο με έντονο κόκκινο φως. Μια μοναχική γυναίκα κάθεται σε μία καρέκλα.
nightclub

Θεσσαλονίκη by night… 10 διευθύνσεις για clubbing στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ!

Η Θεσσαλονίκη εκτός όλων των άλλων προσφέρει και νύχτες έντονης διασκέδασης υπό τους ήχους της αγαπημένης μας μουσικής, στα bar και club της, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς…

Πόσα ελληνικά μπαρ βρίσκονται ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου;

Τα World’s Best Bar Awards 2018 ανέδειξαν πρόσφατα τα καλύτερα μπαρ του πλανήτη, για να ξέρουμε πού θα πίνουμε τα πιο προσεγμένα ποτά και κοκτέιλ, όπου κι αν βρεθούμε στον κόσμο.
krasi-agkinara-ntip

Ποια είναι τα φαγητά-παγίδες του κρασιού;

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι κρασί θα πίνατε με τις αγκινάρες, το τζατζίκι, την ομελέτα; Υπάρχουν, όντως, κάποια μαγειρικά υλικά και τρόφιμα που υπονομεύουν το κρασί, αλλά μπορούμε να μάθουμε πώς θα αντιμετωπίζουμε αυτές τις «παγίδες», από τους ειδικούς του wineplus.

Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η νέα «κρυφή» αυλή για φαγητό και ποτό!

Η ψυχή της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε μικρές, ήσυχες γωνιές που κουβαλούν μέσα τους όλη την πλούσια ιστορία της πόλης και αποτελούν τα πιο ξεχωριστά...
krasi

Πώς να παραγγέλνετε κρασί σαν επαγγελματίες

Το να διαλέξει κάποιος κρασί σε ένα εστιατόριο μπορεί να είναι δύσκολο. Γι’ αυτό και η ειδικός Amanda Barnes μοιράζεται τους χρυσούς κανόνες της για να σας βοηθήσει την επόμενη φορά να σκεφτείτε σαν επαγγελματίας αγοραστής κρασιού.

Η γαστρονομία της Θεσσαλονίκης «κατεβαίνει» από σήμερα Αθήνα!

Την ανάδειξη της γαστρονομίας της πόλης και των τοπικών προϊόντων μέσα από διάφορες δράσεις επιχειρεί τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με στόχο την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο