chef-salary

Πόσα χρήματα παίρνουν οι μάγειρες στην Αμερική;

ουλεύοντας ως σεφ, θα διαπιστώσετε ότι διαφορετικοί τόποι εργασίας πληρώνουν διαφορετικούς μισθούς για όλες τις διαθέσιμες θέσεις chef
Athinagoras-Kostakos-chef

Κωστάκος Αθηναγόρας, από το Monaco στην κουζίνα της Μυκόνου

Αθηναγόρας Κωστάκος, Βγήκε πρώτος στο «Top chef», συνεργάστηκε με τον Ant1 κάνοντας την εκπομπή «Cook smart» και μετά από πολλές συνεργασίες του σε μεγάλα εστιατόρια σε Ελλάδα και εξωτερικό
food-trends-1068x736

Food Trends το 2017

Τα λαχανικά, τα εργαστηριακά δημιουργημένα κρέατα, τα φύκια και η σπιρουλίνα μπορεί να συγκαταλέγονται στις τροφικές τάσεις του αύριο.
Mamalis-Hlias-Coffee-story

Μάμαλης Ηλίας: «Στόχος είναι η ικανοποίηση του πελάτη»

Οι πίνακες των γονιών του, οι τηλεοράσεις αντίκες, η ευχάριστη μυρωδιά του καφέ δημιουργούν ένα ζεστό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον, που μαζί με τα μυστικά της δουλειάς, που αναφέρει στο simposio.news
bocuse-dor-1

Bocuse D’Or: Ο πιο αυστηρός διαγωνισμός μαγειρικής!

Ο σεφ Paul Bocuse δημιούργησε το 1987 τον Διεθνή Διαγωνισμό Γαστρονομίας Bocuse d'Or, προκειμένου να διευρύνει την κατανόηση του κοινού για την εξαιρετική αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά, την πρακτική και την ακρίβεια που απαιτούνται για την εκτέλεση συνταγών gourmet.
sous-chef

11 λόγοι που οι μάγειρες δεν θα άλλαζαν την εργασία τους με καμία άλλη!

Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας chef αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα άρθρο για τις εργασιακές συνθήκες μέσα σε μία κουζίνα εστιατορίου και τους μάγειρες που την στελεχώνουν.
spinaloga-vrachasotakis-aris-crete

Βραχασωτάκης Άρης – Πλάκα Ελούντα: «η Κρήτη λόγω του τουρισμού της προσφέρει θέσεις εργασίας»

Ο Άρης Βραχασωτάκης είναι χρόνια ιδιοκτήτης εστιατορίων σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Κρήτης.

Πού πάμε να γιορτάσουμε τον καφέ

Η Παγκόσμια Ημέρα του καφέ, η μεγαλύτερη γιορτή του πιο εθιστικού ροφήματος, έφτασε κι αν ψάχνετε άλλον ένα λόγο να πάτε για καφέ, τον έχετε.
DJ-Koufos-Nikos

Κουφός Νίκος(DJ NK), ο DJ που βάζει φωτιά στα decks

Το ταλέντο του, η εργατικότητα του και το πάθος του για την μουσική ήταν αυτά που τον έκαναν γνωστό σε νεαρή ηλικία.
krasi

Πώς αντιλαμβανόμαστε τα χαρακτηριστικά ενός κρασιού στο στόμα;

Αφού κοιτάξουμε το κρασί και το μυρίσουμε, πρέπει να χαλαρώσουμε και να το απολαύσουμε. Τότε είναι που δράση αναλαμβάνει ο ουρανίσκος, ο οποίος το αξιολογεί.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο