Africa-chef-salary

Πόσα χρήματα παίρνουν οι μάγειρες στην Αφρική;

Η Αφρική και οι… μάγειρες Για πολλούς, η Αφρική είναι μία άγρια ήπειρος με εξωτικές ομορφιές και αξιοθέατα που εκτιμούν πολλοί λάτρεις της φύσης. Αυτό,...
the-savoy-bar

Το καλύτερο bar για το 2017 βρίσκεται στο Λονδίνο

Το American Bar στο ξενοδοχείο The Savoy, στο κεντρικό Λονδίνο, έχει ονομαστεί το καλύτερο στον κόσμο.
Funky_restaurant-14

Χιλιαδάκη Γεωργιάννα – Ρούσσος Νίκος, οι Chef των παγκόσμιων διακρίσεων Michelin

Νίκος Ρούσσος – Γεωργιάννα Χιλιαδάκη Το simposio.news συνάντησε τους δύο Chef που συνετέλεσαν στο να ανέβει επίπεδα η σύγχρονη Ελληνική κουζίνα της χώρας μέσα από τις δημιουργίες τους...
kontorinis-george-barista

Κοντορίνης Γιώργος – Ηράκλειο, ο μαγικός κόσμος του Specialty Coffee

Γιώργος Κοντορίνης, ένας barista που δικαίως απέκτησε διακρίσεις, όταν το χειρισμό της μηχανής του καφέ, εκτός από τεχνική, τον έκανε και τέχνη.
avatangelos-nikos-1068x723

Νίκος Αβατάγγελος, ο πιανίστας των επωνύμων

Ο Νίκος Αβατάγγελος μια χαρισματική μουσική φυσιογνωμία και ένας από τους καλύτερους πιανίστες της χώρας μας, συζητά με το Simposio.news για τις εμπειρίες του, ως καλλιτεχνικός διευθυντής γνωστών χώρων εστίασης.
bakos-giannis

Μπάκος Γιάννης: «Τα μαγαζιά στην παραλία Θεσσαλονίκης δεν είχαν ποτέ «κόντρα» ούτε προβλήματα ανταγωνισμού».

Μπάκος Γιάννης, Υπεύθυνος του TriBeCA ενός από τα πιο προσεγμένα και κεφάτα cafe-bar της Θεσσαλονίκης
Funky_restaurant-2

TripAdvisor: Τα καλύτερα gourmet εστιατόρια του κόσμου για το 2017

Πρόσφατα, το TripAdvisor εξέδωσε μία λίστα με τα πιό αναγνωρισμένα gourmet εστιατόρια στον κόσμο.
Asimis-Spyros-1

Ασιμης Σπύρος, ιεροτελεστίες γεύσης στον Λαιμό Βουλιαγμένης

Σπύρος Ασιμης, ένα δυνατό όνομα της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας. Το simposio.news συνάντησε τον Chef στο εστιατόριο πολυτελείας ΙΘΑΚΗ σε ένα μαγευτικό περιβάλλον στον Λαιμό Βουλιαγμένης, όπου μαγειρεύει παρέχοντας...

Απολαύσαμε τις πέντε νέες ποικιλίες καφέ Nespresso και σας μεταφέρουμε εντυπώσεις

Την Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ βρεθήκαμε να δοκιμάζουμε τη νέα σειρά Master Origin της Nespresso,
chef-in-training

Σχολές γαστρονομίας: Τελικά ανοίγουν «πόρτες» για τους απόφοιτους;

Δεν είναι μυστικό ότι η φοίτηση σε σχολές γαστρονομίας είναι δαπανηρή και ότι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αποτελούν εδώ και καιρό αντικείμενο διαφωνίας μεταξύ των μελών της γαστρονομικής κοινότητας.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο