Funky_restaurant

Χιλιαδάκη Γεωργιάννα – Ρούσσος Νίκος, οι Chef των παγκόσμιων διακρίσεων Michelin

Νίκος Ρούσσος – Γεωργιάννα Χιλιαδάκη Το simposio.news συνάντησε τους δύο Chef που συνετέλεσαν στο να ανέβει επίπεδα η σύγχρονη Ελληνική κουζίνα της χώρας μέσα από τις δημιουργίες τους...
Latras-Panagiotis-11

Λάτρας Παναγιώτης: Η μαγειρική είναι μια ίντριγκα, κάθε μέρα ψάχνεις, ακούς, συνδυάζεις, δοκιμάζεις

Σε ένα ιστορικό κτήριο-κόσμημα της Θεσσαλονίκης συναντήσαμε τον Executive Chef του διώροφου restaurant-club Mandon
zimarika

10 πράγματα που δεν γνωρίζεις για τα ζυμαρικά

Ο Φεντερίκο Φελίνι είπε «Η ζωή είναι ένας συνδυασμός μαγείας και ζυμαρικών» Ακολουθούν μερικά γεγονότα που έφεραν στη ζωή τη μαγεία των ζυμαρικών. 1. Όχι! Δεν ήταν ο...
krasi-me-sokolata

Κρασί με σοκολάτα: ένας συνδυασμός που ξυπνάει τις αισθήσεις!

Όλοι αγαπάμε την σοκολάτα και το κρασί. Αλλά, γενικά δεν συνηθίζουμε να τα απολαμβάνουμε μαζί.
kokkino-krasi

40 ενδιαφέροντα και περίεργα στοιχεία για τα κρασιά

Σε λίγες μέρες, λόγο εορτών, η κατανάλωση κρασιού θα χτυπήσει… κόκκινο.

Νέα στέκια στη Θεσσαλονίκη που θα σας ενθουσιάσουν

Μαγευτική, με πολλά πρόσωπα, γοητευτική, δε σε κάνει να τη βαριέσαι ποτέ. Η Θεσσαλονίκη φροντίζει κάθε σεζόν να διατηρεί το ενδιαφέρον των κατοίκων της αμείωτο, προσφέροντας καινούρια στέκια, νέους γαστρονομικούς προορισμούς και μέρη διασκέδασης που φροντίζουν να δώσουν πάντα ένα καινούριο στοιχείο στο χάρτη της...
krasi-somelie

Ποιες τάσεις στο κρασί πρέπει να ξεπεραστούν;

Η δημοφιλής ιστοσελίδα κρασιού vinepair.com ρώτησε 10 επαγγελματίες του κλάδου κρασιού στην Αμερική ποιες είναι οι τάσεις στο κρασί με τις οποίες πρέπει να τελειώνουν! Ιδού τι απάντησαν.
delichristos03

Δεληχρήστος Τάσος, ο καταξιωμένος «Special One» barista

Τάσος Δεληχρήστος, δικαίως όταν ακούμε barista είναι το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο μυαλό! Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής, παγκόσμιος κριτής αλλά και ο εκπαιδευτής που...
Grammatikopoulos-Chef-george

Γραμματικόπουλος Γιώργος: Αγαπώ την Πάτρα, αλλά δεν μπορεί να μου προσφέρει γευσιγνωστικές εμπειρίες

Ο Γιώργος Γραμματικόπουλος από 14 ετών αγάπησε τόσο πολύ την μαγειρική που ήταν φυσική εξέλιξη να γίνει ένας άριστος μάγειρας.
thumbnail_img_6879_0

Ο παράδεισος των pancakes βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

Σαν χθες θυμάμαι να μιλάμε με τον Νίκο Τζηρίνη πίσω στο 2014 και να μου λέει ότι θα πειραματιστούν με το πρωινό στο μαγαζί τους, γιατί ένα καλό all day εστιατόριο πρέπει να ξεκινάει από νωρίς τη μέρα του. Λίγες εβδομάδες μετά, το breakfast έγινε brunch «Και δεν σου κρύβω ότι για περίπου 1,5 χρόνο το στηρίζαμε χωρίς να μας στηρίζει.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο