Νέα στέκια στη Θεσσαλονίκη που θα σας ενθουσιάσουν

Μαγευτική, με πολλά πρόσωπα, γοητευτική, δε σε κάνει να τη βαριέσαι ποτέ. Η Θεσσαλονίκη φροντίζει κάθε σεζόν να διατηρεί το ενδιαφέρον των κατοίκων της αμείωτο, προσφέροντας καινούρια στέκια, νέους γαστρονομικούς προορισμούς και μέρη διασκέδασης που φροντίζουν να δώσουν πάντα ένα καινούριο στοιχείο στο χάρτη της...
Mitsokapas-giannis-dj

Μητσοκάπας Γιάννης, o αγαπημένος dj της Θεσσαλονίκης

Γιάννης Μητσοκάπας, ο γνωστός dj που οι μουσικές και τα parties του μένουν αξέχαστα συνάντησε το simposio.news μπροστά στην υπέροχη θέα του ZUCCA με cocktail drinks και cocktail music
theodorakaki-ioanna-duck

Θεοδωρακάκη Ιωάννα, Private Cheffing στην Θεσσαλονίκη

Ιωάννα Θεοδωρακάκη η chef που άλλαξε τα στάνταρ στη Θεσσαλονίκη δημιουργώντας ένα εστιατόριο σε ένα από τα πιο απόκεντρα σημεία της πόλης όπου όλοι πλέον το επισκέπτονται για να γευτούν τα εξαιρετικά πιάτα της.
World-Chefs-Thessaloniki

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων το Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη

Λίγες μέρες έχουν απομείνει πριν την πραγματοποίηση του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αρχιμαγείρων (Worldchefs Congress & Expo 2016- www.worldchefs2016.org) που θα διεξαχθεί στις 24-27 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Vogue-cafe

Η Vogue ανοίγει σικάτα καφέ σε όλο τον κόσμο

Πάμε για καφέ στη... Vogue! Ανοίγει σικάτα καφέ παντού
Migdalas

Μυγδαλάς Γιάννης – ο επιχειρηματίας του φαινομένου Markiz

Ο επιχειρηματίας που έχει ανεβάσει τους παλμούς γλεντιού της Θεσσαλονίκης μιλά στο simposio.news μέσα από το Markiz το γνωστό night club της πόλης «που τα λέει Ελληνικά!».
mpalopoulos-dimosthenis

Δημοσθένης Μπαλόπουλος: «Στη συνταγή του μενού δεν είναι δυνατό να επεμβαίνει ο πελάτης»

Ο Δημοσθένης Μπαλόπουλος μαγειρεύει και συναρπάζει με τις δημιουργίες του πελάτες διαφόρων εθνικοτήτων μέσα στις πολυτελή σάλες των ξενοδοχείων της Κρήτης όπως το Calypso στην Ελούντα.
bakos-giannis

Μπάκος Γιάννης: «Τα μαγαζιά στην παραλία Θεσσαλονίκης δεν είχαν ποτέ «κόντρα» ούτε προβλήματα ανταγωνισμού».

Μπάκος Γιάννης, Υπεύθυνος του TriBeCA ενός από τα πιο προσεγμένα και κεφάτα cafe-bar της Θεσσαλονίκης
bakos-giannis

Μπάκος Γιάννης: «Τα μαγαζιά στην παραλία Θεσσαλονίκης δεν είχαν ποτέ «κόντρα» ούτε προβλήματα ανταγωνισμού».

Γιάννης Μπάκος, Υπεύθυνος του TriBeCA ενός από τα πιο προσεγμένα και κεφάτα cafe-bar της Θεσσαλονίκης. Εκεί τον συνάντησε το simposio.news
ouzo1

Ούζο στον Πίνακα, μεζέδες μετά μουσικής στη Θεσσαλονίκη

Η περίπτωση των «μεζεδοπωλείων» δεν είναι εύκολη, πολλές φορές μάλιστα για να εντοπίσεις ένα καλό σου παίρνει χρόνο. Στη Θεσσαλονίκη, η αλήθεια είναι, πως αρκετοί...

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο