Εντοπίστηκαν κλεμμένα οχήματα στην Καλαμαριά

Αστυνομικοί χθες τα ξημερώματα κατά την περιπολία τους στην περιοχή της Καλαμαριάς, εντόπισαν δύο κλεμμένα οχήματα και τρία αυτοκίνητα το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

astunomia

Σε  έρευνα που ακολούθησε σε βάση δεδομένων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με αντικείμενο τα κλεμμένα οχήματα, διαπιστώθηκε ότι για δύο εξ’ αυτών είχαν δηλωθεί κλοπές από τους κατόχους τους σε Τμήματα Ασφαλείας του Νομού Αττικής. Για τα υπόλοιπα τρία αυτοκίνητα, σε δύο από τα οποία απέκοψαν και απέκρυψαν, κατά περίπτωση, τους αριθμούς πλαισίου, συνεχίζεται η έρευνα ως προς το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς.

Σημειώνεται ότι, εξετάζεται η συμμετοχή δύο 29χρονων αλλοδαπών στην υπόθεση, οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, λίγο πριν την επιβίβασή τους σε ένα εξ’ αυτών. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους δύο στερούταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια και συνελήφθη.Τα κλεμμένα οχήματα θα αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.