Τη στιγμή που ένα αερόστατο δημιουργεί εικόνα… έκλειψης ηλίου αποτύπωσε στο φακό του ο 22χρονος φοιτητής και φωτογράφος Gonzalo Navarro Bendito ενώ επισκεπτόταν τη Μιανμάρ.

Με φόντο άλλοτε το χάραμα κι άλλοτε το ηλιοβασίλεμα, ο νεαρός Ισπανός κατέγραψε ξέγνοιαστες στιγμές στην καθημερινότητα των πολιτών με τον πορτοκαλί ουρανό να δημιουργεί εντυπωσιακές αντιθέσεις.

«Όταν ο ήλιος ανατέλλει ή δύει η Μιανμάρ αποκτά ένα μαγικό κόκκινο χρώμα», περιγράφει ο ίδιος. «Το εκπληκτικό περιβάλλον και οι ενδιαφέροντες άνθρωποι που τηρούν τις παραδόσεις τους προσφέρουν μια σπουδαία ευκαιρία για παιχνίδι με τις φιγούρες και το χρυσό φως».

«Σε κάποιες φωτογραφίες βλέπεις τους ανθρώπους να διασχίζουν τη διάσημη γέφυρα U-Bein στην πόλη Mandalay ενώ στην παραλία παίζουν ο φίλος μου Marcus, με τον οποίο συνταξίδευα, κι άλλος ένας φίλος μας από την Πολωνία».

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο Bendito σπουδάζει στη χώρα στο πλαίσιο των σπουδών του στην Ισπανία. «Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω, έχω επισκεφθεί περισσότερες από 50 χώρες», είπε.

Myanmar5

Myanmar4

Myanmar3

Myanmar6

Myanmar7

Myanmar8

Myanmar9

Myanmar1

Πηγή: newsbeast.gr